Η Ferrari θα φτιάξει θεματικό πάρκο και στην Ισπανία

Η Ferrari θα φτιάξει θεματικό πάρκο και στην Ισπανία

Στα πρότυπα του Ferrari World Abu Dhabi θα βασιστεί το ευρωπαϊκό θεματικό πάρκο της ιταλικής εταιρείας.

Η Ferrari ανακοίνωσε ότι θα κατασκευάσει νέο θεματικό πάρκο μέσα στο θέρετρο/πάρκο PortAventura που βρίσκεται νότια της Βαρκελώνης.

Με ορίζοντα να ξεκινήσει η λειτουργία του μέσα στο 2016, το νέο θεματικό πάρκο της Ferrari θα καταλαμβάνει έκταση 75.000 τ.μ. και θα περιλαμβάνει ξενοδοχείο πέντε αστέρων με εμφάνιση που παραπέμπει σε εμπρός αεροτομή Formula 1 και διαθέτει 250 δωμάτια, εστιατόρια, πισίνες και πολλά άλλα.

Ατραξιόν βέβαια του νέου θεματικού πάρκου της Ferrari δεν είναι μόνο το ξεχωριστό σχεδιαστικά ξενοδοχείο, αλλά το ταχύτερο και ψηλότερο τρενάκι της Ευρώπης και ο αγωνιστικός προσομοιωτής οδήγησης. Το συνολικό κόστος της επένδυσης της Ferrari στο PortAventura θα φτάσει τα 100 εκ. ευρώ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ferrari, ο λόγος κατασκευής του νέου αυτού θεματικού πάρκου είναι η ζήτηση και η απαίτηση του κόσμου για πολλά ακόμα πάρκα τύπου Ferrari World Abu Dhabi σε πολλά μέρη το κόσμου.

Ακόμα, η επιλογή του θέρετρου/πάρκου PortAventura δεν είναι τυχαία, μιας και το επισκέπτονται περίπου 4.000.000 τουρίστες το χρόνο, με τους μισούς από αυτούς να έρχονται από το εξωτερικό μόνο για αυτό.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube