Η fast and furious Rodriguez πιάνει τα 323,4 km/h [video]

Η fast and furious Rodriguez πιάνει τα 323,4 km/h [video]

Η σταρ του Fast and Furious, Michelle Rodriguez πρωταγωνιστεί και σε video της Jaguar, στο τιμόνι της νέας F-type SVR.

Γυρισμένο σε κλεισμένο αυτοκινητόδρομο, στην έρημο της Nevada, το video δείχνει τη Rodriguez να πιάνει 201 μίλια/ώρα στο κοντέρ, που είναι 1 μίλι/ώρα παραπάνω από όσο ανακοινώνει επίσημα η Jaguar για το νέο της μοντέλο.  

Η Rodriguez έδειχνε ενθουσιασμένη από την εμπειρία: «Η οδήγηση αυτού του αυτοκινήτου ήταν μια τρέλα! Έσπασα το προσωπικό μου ρεκόρ ταχύτητας με την πανέμορφη Jaguar F-type SVR», δήλωσε η 37χρονη Τεξανή.

«Το να πιάνεις τα 201 μίλια την ώρα είναι εκπληκτικό. Το αυτοκίνητο πήγαινε απόλυτα ομαλά, όλες οι διορθώσεις μου ήταν ελάχιστες, ήμουνα σούπερ-συγκεντρωμένη κι αυτό πραγματικά αντιδρούσε πάντα με το σωστό τρόπο. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα πήγαινα τόσο γρήγορα χωρίς κάποιον επαγγελματία οδηγό καθισμένο δίπλα μου, αλλά φίλε μου, ήταν ένα απίστευτο συναίσθημα».

Για να φρεσκάρουμε τη μνήμη σας, η νέα F-type SVR, που κάνει το αμερικάνικο ντεμπούτο της αυτές τις μέρες στο New York Auto Show, έχει 5λιτρο κινητήρα V8 με κομπρέσορα, που αποδίδει 575 ίππους και 71,5 kgm ροπής και κινεί τους πίσω τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου 8 σχέσεων, επιταχύνοντας το κομψό διθέσιο κουπέ από στάση στα 100 km/h σε μόλις 3,7”.

Οι τιμές της F-type SVR στις ΗΠΑ θα ξεκινούν από τα $125.950 για την κουπέ και από τα $128.800 για την ανοιχτή έκδοση.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube