Η εκδίκηση του... αδικημένου παραβάτη [video]

Η εκδίκηση του... αδικημένου παραβάτη [video]

Θεώρησε ότι το πρόστιμο για υπερβολική ταχύτητα ήταν τραβηγμένο και... δείτε τι έκανε

Οδηγούσε με 63 km/h αντί των 48 km/h που ήταν το όριο και η τροχαία, στην άλλη όχθη του Ατλαντικού, του έβαλε πρόστιμο 79,90 δολαρίων. Ο οδηγός όμως θεώρησε ότι το πρόστιμο για υπερβολική ταχύτητα ήταν υπερβολικό και αποφάσισε να εκδικηθεί το… σύστημα.

Ο αδικημένος -όπως ο ίδιος θεώρησε- οδηγός αναζήτησε αρχικά το δίκιο του στα δικαστήρια, αλλά ούτε και εκεί το βρήκε. Μάλιστα το πρόστιμο ανέβηκε στα 212 δολάρια, αφού στο αρχικό προστέθηκαν και τα δικαστικά έξοδα. 

Όμως ο 32χρονος οδηγός δεν σήκωσε έτσι εύκολα τα χέρια ψηλά και αποφάσισε να εκδικηθεί με τον δικό του τρόπο την πολιτεία. Μάζεψε πάνω από 20.000 κέρματα που αντιστοιχούσαν στο ποσό του προστίμου, γέμισε δύο τεράστιους κουβάδες και πήγε στο δημόσιο ταμείο για να πληρώσει. 

Η υπάλληλος του ταμείου δεν μπορούσε να αρνηθεί και η καταμέτρηση τους, που κράτησε τρεις και πλέον ώρες, έδειξε ότι ο παραβάτης είχε κάνει λάθος και είχε δώσει 7,8 δολάρια περισσότερα τα οποία και κλήθηκε να πάρει πίσω.

Μικρή λεπτομέρεια: Επειδή εδώ είναι Ελλάδα και όχι ΗΠΑ, μην σκεφτείτε να κάνετε κάτι τέτοιο διότι μάλλον η υπάλληλος στο ταμείο δεν θα δεχτεί με τίποτα να πάρει το περιεχόμενο των… κουβάδων. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube