Η Chevrolet επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη με το “Transformers: Age of Extinction” [video]

Η Chevrolet επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη με το “Transformers: Age of Extinction” [video]

Η συνεργασία του Michael Bay και της Chevrolet συνεχίζεται με την τέταρτη ταινία Transformers.

Στις 27 Ιουνίου θα ξαναδούμε την Chevrolet Camaro να μεταμορφώνεται στον εμβληματικό “Bumblebee”, ήμερα που είναι προγραμματισμένη και η παγκόσμια πρεμιέρα της τέταρτης ταινίας Transformers, Age of Extinction.

Η νέα ταινία μάλιστα, θα περιλαμβάνει στους μεταλλικούς πρωταγωνιστές και την νέα Corvette Stingray που θα μεταμορφώνεται στον Autobot “Crosshairs”, καθώς και ένα Chevrolet Trax και ένα Chevrolet Aveo με αγωνιστική περιβολή.

Η πέμπτη γενιά της Camaro μεταμορφώθηκε για πρώτη φορά σε “Bumblebee” το 2007 στην πρώτη ταινία Transformers, μετά το 2009 στην δεύτερη ταινία “Transformers: Revenge of the Fallen” και το 2011 στην τρίτη ταινία “Transformers: Dark of the Moon”.

Στην τέταρτη ταινία “Transformers: Age of Extinction” θα υπάρχουν δύο ειδικά φτιαγμένες Camaro, μία βελτιωμένη Camaro SS του 1967 και ένα φουτουριστικό πρωτότυπο της τελευταίας γενιάς.

Τέλος, η συνεργασία του Michael Bay και της Chevrolet περιλαμβάνει και την χρήση ορισμένων εγκαταστάσεων της General Motors για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας ταινίας.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube