Η Bugatti ετοιμάζει μια σύγχρονη Atlantic; [videos]

Η Bugatti ετοιμάζει μια σύγχρονη Atlantic; [videos]

Η φίρμα ασχολείται πολύ τις τελευταίες μέρες με τη θρυλική Type 57 SC Atlantic. Μήπως τα videos που ποστάρει παίζουν το ρόλο teasers;

Όπως έχουμε ήδη γράψει, ο πρώην ισχυρός άνδρας του VW Group, o Ferdinand Piëch, φημολογείται ότι έχει πληρώσει στην Bugatti €16.000.000 για να του φτιάξει ένα μοναδικό αυτοκίνητο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αυτοκίνητο αυτό. Όμως μια σειρά από videos στη σελίδα της φίρμας στο Facebook ίσως υπαινίσσεται ότι το ειδικό αυτό μοντέλο θα έχει σχέση με τη θρυλική Bugatti Type 57 SC Atlantic.
 
Το πρώτο video clip είναι και το μόνο με πλάνα δράσης, δείχνοντας μια Type 57 SC Atlantic να περνά πάνω από μια γέφυρα που καταρρέει – σκηνή από τη χολιγουντιανή ταινία Overdrive.

Μία μέρα αργότερα, η Bugatti ανάρτησε ένα δεύτερο κλιπάκι, με τη σύντομη ιστορία της Atlantic με αριθμό πλαισίου 57473. Το τρίτο κλιπ ασχολείται με την Atlantic No. 57591 και το τέταρτο με την Νο. 57374.

Είναι παράξενο η Bugatti να θυμήθηκε την Atlantic έτσι ξαφνικά, χωρίς λόγο.

Αν ο Piëch έχει όντως πληρώσει 16 εκατομμύρια για μια σύγχρονη Atlantic, τότε του έχει στοιχίσει… πολύ φθηνά. Διότι μόνο τρεις Atlantic σώζονται σήμερα από τις τέσσερις που κατασκευάστηκαν – και μπορούν να πιάσουν πάνω από 30 εκατομμύρια ευρώ η καθεμία σε δημοπρασία.

Το αν η ιστορία με τον Piëch αληθεύει και αν το αυτοκίνητο που παράγγειλε είναι μια σύγχρονη Atlantic, θα το δούμε πάντως σε ένα εικοσαήμερο στη Γενεύη.

Κοντός ψαλμός, αλληλούια…

[Πηγή: Bugatti / Facebook]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube