Η BMW παγώνει τις παραδόσεις αυτοκινήτων Μ λόγω προβλήματος με το διαφορικό

Η BMW παγώνει τις παραδόσεις αυτοκινήτων Μ λόγω προβλήματος με το διαφορικό

Η BMW εξέδωσε οδηγία προς dealers της να μην παραδώσουν στους πελάτες αυτοκίνητα M λόγω προβλήματος στην μετάδοση.

Το εργοστάσιο της BMW έστειλε οδηγία σε αντιπροσώπους να παγώσουν  τις παραδόσεις 202 αυτοκινήτων που ήταν προγραμματισμένες αυτή την εβδομάδα.

Το θέμα αφορά την M2, τις M3 και M4, την M5 και απλές εκδόσεις από την Σειρά 5 και την Σειρά 6, και συγκεκριμένα αυτοκίνητα που έχουν παραχθεί από τις 12 Μαΐου ως τις 4 Ιουλίου του 2016.

Σύμφωνα με οδηγία που δημοσιεύτηκε στο Bimmerpost, τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα έχουν πρόβλημα στο διαφορικό το οποίο θα χρειαστεί αλλαγή. Δεν αναφέρεται ωστόσο ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα. Η BMW θα επικαιροποιήσει το ενημερωτικό σημείωμα με περισσότερες πληροφορίες,  καθώς και οδηγίες για το που πρέπει να απευθυνθούν για την επισκευή οι ιδιοκτήτες οχημάτων που ήδη κυκλοφορούν και είναι φυσικά σε εγγύηση.

Δείτε ακόμη: Δοκιμάζουμε τη νέα BMW M3

Αυτή δεν είναι η πρώτη ανάκληση για την BMW φέτος. Θυμίζουμε ότι νωρίτερα μέσα στη χρονιά είχε εκδοθεί οδηγία για 200.000 SUV με πρόβλημα στις βάσεις παιδικών καθισμάτων. Εκτός αυτού, η εταιρεία έχει επηρεαστεί και από το σκάνδαλο με τους ελαττωματικούς αερόσακους Takata.

Πηγή Autoblog.com

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube