Η αστυνομία ψάχνει τους Tax The Rich για υπερβολική ταχύτητα

Η αστυνομία ψάχνει τους Tax The Rich για υπερβολική ταχύτητα

Το video με τη Ferrari F50 και τον wakeboarder έβαλε σε μπελάδες τους Tax The Rich, αφού η αστυνομία τους ψάχνει για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας.

Όλοι απολαύσαμε το τελευταίο video των TaxTheRich, με τον Jorge Gill να κάνει wakeboard πίσω από μια Ferrari F50, αλλά φαίνεται ότι αυτή η προσπάθεια δεν άρεσε ιδιαίτερα στην αστυνομία του Lincolnshire.

Παρότι πουθενά στο video δεν εμφανίζεται το κοντέρ ή κάποια άλλη ένδειξη ταχύτητας είναι σαφές ότι η κίτρινη Ferrari F50, η οποία έχει ξαναπρωταγωνιστήσει σε video, σίγουρα ξεπερνά τα 60 mph (96 km/h), που είναι το όριο ταχύτητας στον συγκεκριμένο επαρχιακό δρόμο. Σύμφωνα με την εκτίμηση της αστυνομίας του Lincolnshire το αυτοκίνητο ίσως έπιασε μέχρι και 84 mph (135 km/h), κάτι που μπορεί να βάλει σε μπελάδες τον οδηγό της F50. Πρώτα πρέπει βέβαια να τον βρουν...

Η ιδέα για τη συγκεκριμένη προσπάθεια πάντως ανήκει στον 19χρονο wakeboarder Jorge Gill. Του καρφώθηκε όταν σε ένα ταξίδι του στην Πορτογαλία ένα supercar προσπέρασε το λεωφορείο στο οποίο επέβαινε, και ακριβώς δίπλα υπήρχε ένα ποτάμι παράλληλα με τον δρόμο. Και με τόσα τρελά video που έχουν γυρίσει οι Tax The Rich με τα δικά τους supercars, ήταν σχεδόν σίγουρο ότι θα δεχτούν τη πρότασή του, όπως και έγινε.

Τα προηγούμενα video των Tax The Rich είχαν γυριστεί σε αγροτικούς δρόμους, αγροκτήματα, αλάνες και λιβάδια που ήταν μάλλον ιδιωτικοί χώροι, οπότε η αστυνομία δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Αλλά τώρα αποφάσισαν να μην αφήσουν το θέμα να περάσει έτσι. Άλλωστε εκτός από την υπερβολική ταχύτητα κυρώσεις ίσως επισύρει και ο τρόπος οδήγησης, αλλά και το ότι το αυτοκίνητο κυκλοφορεί σε δημόσιο δρόμο με ψεύτικες πινακίδες.

[Πηγή: Daily Mail]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube