Hugo Lloris: £50.000 πρόστιμο και αφαίρεση διπλώματος για 20 μήνες

Hugo Lloris: £50.000 πρόστιμο και αφαίρεση διπλώματος για 20 μήνες

Βαριά ποινή για τον τερματοφύλακα της ποδοσφαιρικής ομάδας της Εθνικής Γαλλίας και της Tottenham που συνελήφθη στο Λονδίνο να οδηγεί μεθυσμένος.

Ύστερα από τη χαρά των εορτασμών του τίτλου του παγκόσμιου πρωταθλητή στο Stade de France την Κυριακή το βράδυ, ακολούθησε το κρύο ντους. 

Σε συνέχεια ενός τροχονομικού ελέγχου, όπου ο αρχηγός των Bleus και παίκτης στο Tottenham, Hugo Lloris, βρέθηκε να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ, του επεβλήθη πρόστιμο 50.000 στερλινών -λίγο περισσότερο από 56.000 ευρώ- και του αφαιρέθηκε η άδεια οδήγησης για 20 μήνες, καθώς το δικαστήριο αποφάνθηκε ότι είναι ένοχος.

Ο Lloris, τη νύχτα της Πέμπτης 23 προς την Παρασκευή 24 Αυγούστου, συνελήφθη στο κεντρικό Λονδίνο, ενώ οδηγούσε την Porsche του. Ο Hugo Lloris στο αλκοτέστ που του έκαναν βρέθηκε με επίπεδο αλκοόλ στο αίμα 80 μικρογραμμάρια ανά εκπνεόμενου λίτρου αέρα, πολύ πάνω από το νόμιμο όριο στη Βρετανία που είναι τα 35 μικρογραμμάρια.

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής, ο οποίος δεν είναι γνωστός για τέτοιες συμπεριφορές, ζήτησε συγγνώμη. Σε δήλωσή του που κοινοποίησε η Tottenham, είπε ότι, «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από καρδιάς από την οικογένειά μου, το σύλλογο, τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή και όλους τους υποστηρικτές μου. Το αλκοόλ στην οδήγηση είναι εντελώς απαράδεκτο. Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη για τις ενέργειές μου και αυτό δεν είναι το παράδειγμα που θα ήθελα να δώσω».

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube