Το χρυσό ιωβηλαίο της Honda

Το χρυσό ιωβηλαίο της Honda

Η Honda Αυστραλίας ντύνει τα μοντέλα της σε χρυσό, με αφορμή την 50η επέτειο της στην αυστραλιανή αγορά

Με αφορμή την επέτειο 50 ετών από την είσοδό της στην αγορά της Αυστραλίας, η Honda παρουσίασε μια πλούσια συλλογή από προϊόντα της σε χρυσή απόχρωση, τα οποία θα κάνουν περιοδεία για προωθητικούς σκοπούς.

Ανάμεσα στα οχήματα (και τις συσκευές) που ντύθηκαν σε χρυσό, βρίσκουμε τα αυτοκίνητα NSX και Civic Type R, τα δίτροχα CBR1000RR Fireblade, CRF450 L (enduro) και CRF50F (για παιδιά), την μηχανή γκαζόν HRU19 Buffalo και τη γεννήτρια ρεύματος EU22i.

Honda Australia 50 years

Το χρυσό wrap έγινε από το κατάστημα Vinyl Wraps & Graphics που βρίσκεται στη Μελβούρνη. Για να επιτευχθεί αυτό το "φανταχτερό" αποτέλεσμα χρησιμοποιήθηκε ένα χρυσό χρωμιωμένο φιλμ και από πάνω του ένα διάφανο σατινέ φιλμ για να μειώσει τις αντανακλάσεις.

Από τις 4 Φεβρουαρίου του 1969 μέχρι και σήμερα, η Honda έχει πουλήσει πάνω από 5 εκατομμύρια προϊόντα στην αγορά της Αυστραλίας. Μέσω αυτής της ασυνήθιστης προωθητικής ενέργειας, η ιαπωνική εταιρεία έχει στόχο να εμπνεύσει, να ευχαριστήσει και να συνδεθεί με τους Αυστραλούς πελάτες της αλλά και να παρουσιάσει την μοναδική ποικιλομορφία που χαρακτηρίζει την γκάμα της.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube