Hammond: «Το τσέκαρα και δεν είμαι νεκρός!»

Hammond: «Το τσέκαρα και δεν είμαι νεκρός!»

Ο παρουσιαστής του The Grand Tour μας καθησυχάζει, δείχνοντας ότι με το ατύχημα δεν έχασε το χιούμορ του.

Βρετανικά ΜΜΕ είχαν μεταδώσει ότι ο Richard Hammond είχε ένα σοβαρό ατύχημα με μοτοσικλέτα και τραυματίστηκε στο κεφάλι κατά τη διάρκεια γυρίσματος σε απομονωμένη περιοχή της Μοζαμβίκης.

Η κατάσταση ακουγόταν πολύ σοβαρή, με τον δημοφιλή “Hamster” να έχει μείνει αναίσθητος, πολύ μακριά από ιατρική βοήθεια.

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Ο Richard Hammond είχε σοβαρό ατύχημα με μοτοσικλέτα στη Μοζαμβίκη

 

Ευτυχώς, φαίνεται πως ο τραυματισμός του είναι σχετικά ελαφρύς αφού ο Hammond έβγαλε ανακοίνωση στο DriveΤribe ότι είναι εντάξει, για να καθησυχάσει τους φαν του.

Και το καθησυχαστικό είναι ότι δεν έχει χάσει το χιούμορ του: «Το τσέκαρα, και δεν έχω πεθάνει», αστειεύεται. «Είναι αλήθεια, έπεσα με μοτοσικλέτα ενώ έκανα γύρισμα για το The Grand Tour, στη Μοζαμβίκη», έγραψε σε κοινωνικό δίκτυο. «Χτύπησα το κεφάλι μου, ναι, μαζί με όλα τ’ άλλα εκτός από τον αριστερό μου αντίχειρα, που παραμένει χωρίς μελανιές. Δεν μπορώ να σας πω ακόμα το πώς και το γιατί. Αυτά είναι για αργότερα, στην εκπομπή. Όσο για τον τραυματισμό, θα το θέσω έτσι: Δεν νομίζω ότι μπορώ να βγάλω βιβλίο γι’ αυτόν».

Η τελευταία ειρωνική παρατήρηση αναφέρεται βέβαια στο παρά λίγο μοιραίο ατύχημα που είχε το 2006, όταν έχασε τον έλεγχο ενός στροβιλοκίνητου ντράγκστερ με 460 km/h κατά τη διάρκεια γυρίσματος για το Top Gear (βλ. video κάτω).

H σύγκρουση εκείνη είχε αφήσει τον Hammond σε κώμα για δύο εβδομάδες καθώς είχε υποστεί σοβαρές εγκεφαλικές κακώσεις. Ανέρρωσε όμως πλήρως και εξέδωσε βιβλίο όπου ο ίδιος και η γυναίκα του έδιναν μιαν από καρδιάς περιγραφή των γεγονότων.

Το πρόσφατο ατύχημα του “Hamster” δεν φαίνεται να είναι εξίσου σοβαρό, όμως δείχνει ότι τα εντυπωσιακά πλάνα έχουν πάντα μια δόση ρίσκου στο γύρισμά τους…

[Πηγή: DriveTribe]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube