H νύφη ήταν στουπί και είχε αργήσει [video]

H νύφη ήταν στουπί και είχε αργήσει [video]

Συμβαίνουν και αυτά. Η μέλλουσα σύζυγος βιαζόταν και τα είχε τσούξει, προκαλώντας διπλό ατύχημα πριν της περάσουν χειροπέδες.

Το περιστατικό θα μπορούσε να αλλάξει την ελληνική θυμοσοφία σε «όλα του γάμου δύσκολα κι η νύφη μεθυσμένη»… Και σιδηροδέσμια, θα συμπληρώναμε.

Μια 32χρονη γυναίκα λοιπόν συνελήφθη στην Arizona να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ και ύστερα από ένα διπλό ατύχημα που προκάλεσε.

Καλά μέχρις εδώ, καθώς το περιστατικό δεν καταγραφόταν ως κάτι το ασυνήθιστο εάν η οδηγός δεν φορούσε το… νυφικό της. Σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο CBS, τρία αυτοκίνητα υπέστησαν ζημιές κατά τη διάρκεια του περιστατικού και ένας άνθρωπος διακομίσθηκε ελαφρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Η μεθυσμένη οδηγός, που αρνήθηκε να κάνει αλκοτέστ οπότε της έγινε αιμοληψία, δίνοντας εξηγήσεις στην Αστυνομία για το συμβάν, ισχυρίστηκε ότι είχε καθυστερήσει και έτρεχε για να προλάβει το μυστήριο. Που αυτό το τελευταίο, τα CBS News δεν διευκρίνισαν εάν εξακολουθεί να φιγουράρει στο ημερολόγιο του ζεύγους.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube