H Mercedes κάνει την επανάσταση με τη νέα ML που πλέον θα λέγεται GLE

H Mercedes κάνει την επανάσταση με τη νέα ML που πλέον θα λέγεται GLE

Η αλλαγή ονόματος σηματοδοτεί μια καθοριστική στροφή στη φιλοσοφία της εταιρίας

Με μια αλλαγή στην ονοματοδοσία των μοντέλων της, η Mercedes σηματοδοτεί μια γενικότερη στροφή φιλοσοφίας, σαφώς προς το καλύτερο όπως είναι φυσικό.
 
Η αρχή έχει ήδη γίνει με τη CL που πλέον υπάρχει σαν S-Class Coupé και η συνέχεια θα δοθεί με την καινούργια ML η οποία στα πρότυπα της GLA θα ακούει πλέον στο όνομα GLE, όπου «Ε» η αντίστοιχη σειρά μοντέλων της εταιρίας.
Το ίδιο αυτοκίνητο στην έκδοση κουπέ (αυτή που ακολουθεί τη σχεδιαστική φιλοσοφία των BMW X4 και Χ6) θα ακούει στο όνομα GLE Coupé
H ανανεωμένη ML (GLE) ενδέχεται να παρουσιαστεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι στις αρχές Οκτωβρίου με τις πωλήσεις της να ξεκινούν από τις αρχές του 2015. Το πολυτελές SUV της Mercedes μπαίνει στην 3η του γενιά και είναι το αυτοκίνητο που θα έχει σηματοδοτήσει ολόκληρη την κατηγορία. 
Αναμενόμενες είναι εκτεταμένες σχεδιαστικές παρεμβάσεις στην GLE, την ώρα που η υβριδική της έκδοση θα είναι εντελώς καινούργια.
 
Ακολουθώντας τη νέα λογική ονοματοδοσίας και για να υπάρχει και ενδιάμεσο μοντέλο στη γκάμα της εταιρίας ανάμεσα στη «μικρή» GLA και τη μεγάλη GLE, η GLK θα ακούει πλέον στην επόμενη έκδοσή της στο όνομα GLC, όπου «C» η γκάμα των αντίστοιχων μοντέλων της Mercedes, την ώρα που θεωρείται βέβαιο πως στη Στουτγκάρδη ετοιμάζουν την απάντηση στην Χ4 της BMW, η οποία σύμφωνα με όλα τα παραπάνω θα ακούει στο όνομα GLC Coupé

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube