H Jaguar κατοχύρωσε το όνομα C-Pace

H Jaguar κατοχύρωσε το όνομα C-Pace

Δρομολογείται (;) η κατασκευή της Coupé έκδοσης της F-Pace

Mέχρι πριν λίγο καιρό βλέπαμε την Coupé έκδοση της F-Pace να κάνει βόλτες στο… διαδίκτυο σαν ένα σχέδιο που μπορεί να έμπαινε στη γραμμή παραγωγής.

Τώρα φαίνεται πως η Jaguar έδωσε το «πράσινο φως» στην κατασκευή της, αφού κατοχύρωσε το όνομα C-Pace που παραπέμπει σε αυτήν ακριβώς την έκδοση.
Βέβαια, αυτή είναι η ερμηνεία που δίνουν όλοι στην κίνηση αυτή της Jaguar και όχι μια επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας, η οποία μπορεί να κατοχύρωσε το C-Pace, αλλά δεν προχώρησε σε περισσότερες λεπτομέρειες για το ποιο ακριβώς μοντέλο αφορά αυτή η κίνηση.

Η C-Pace θα είναι πιθανώς μια ακόμη προσθήκη στο αυξανόμενο χαρτοφυλάκιο των SUV της Jaguar που περιλαμβάνει ήδη την E-Pace, την F-Pace και την ηλεκτροκίνητη I-Pace. Η Jaguar φημολογείται επίσης ότι έχει στα σκαριά ένα μεγάλο SUV που θα ονομάζεται ονομάζεται J-Pace.

Αν δεχτούμε ότι η C-Pace θα είναι η Coupé εκδοχή της F-Pace, τότε θα έχουμε ένα αυτοκίνητο που θα έρθει να τοποθετηθεί απέναντι στη Mercedes-Benz GLC Coupé και στη BMW Χ4 για να μπει ακόμη πιο δυναμικά στον ανταγωνισμό των premium SUV.
Κατά συνέπεια, πέρα από τον διαφορετικό σχεδιασμό του αμαξώματος θα χρησιμοποιεί το ίδιο πάτωμα και θα έχει κοινά μηχανικά μέρη με την F-Pace.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube