Γιατί να βάλεις τροχούς στο αυτοκίνητο αφού μπορείς να οδηγείς κι έτσι; [video]

Γιατί να βάλεις τροχούς στο αυτοκίνητο αφού μπορείς να οδηγείς κι έτσι; [video]

Η ευφάνταστη αυτή κατασκευή δεν έχει καμία άλλη χρησιμότητα από το να αυξήσει την πιθανότητα να κάνεις κακό στον εαυτό και σε όποιον βρεθεί στο δρόμο σου.

Όσο εύκολος και γρήγορος τρόπος είναι για να βάλεις τη ζωή σου και τη ζωή των γύρω σε κίνδυνο, αντικαθιστώντας τους πίσω τροχούς στο αυτοκίνητό σου με ένα… γρύλο, άλλο τόσο δύσκολο είναι να σκεφτείς κάτι τόσο άπαιχτο!

Το video φαίνεται να έχει τραβηχτεί στην Κίνα και ειδικά ανάμεσα στις πόλεις Lanzhou και Dingxi, αν και είναι κάτι για το οποίο δεν παίρνουμε και όρκο –αλλά δεν έχει και μεγάλη σημασία. Εκείνο που αναρωτιόμαστε είναι «ποιο αυτοκίνητο», επειδή ψάχνουμε και δεν βλέπουμε κάτι που να δικαιολογεί με σαφήνεια τον όρο «αυτοκίνητο» για να σας είμαστε ειλικρινείς.

Αυτό που μπορούμε να δούμε όμως είναι ο «οπίσθιος νεωτερισμός», για να το προσεγγίσουμε το θέμα με μια επιστημοσύνη, σε συνδυασμό με μια αξιοσημείωτη έλλειψη αυτοσυντήρησης. Ακόμη κι αν ο τροχήλατος γρύλος είναι βιδωμένος ή συγκολλημένος στον πίσω άξονα του «οχήματος», με μια έννοια μόνιμης κατασκευής, δηλαδή, ακόμα κι έτσι η ταλάντωση με την ταχύτητα ή εα το παραμικρό αεράκι σε φέρνει μια ανάσα πριν από την καταστροφή.

Ο θεατής μένει, όπως μείναμε κι εμείς φυσικά, έκπληκτος από τη δουλειά που χρειάστηκε να ρίξει κάποιος για να τραβήξει λίγα δευτερόλεπτα video. Κι επειδή δεν βρήκαμε στο web κάποια συνέχεια με αιματηρή κατάληξη, φανταζόμαστε ότι ο παλαβός Κινέζος θα επέστρεψε στο σπίτι, όπου ντερλικώνοντας ένα πανέρι ντάμπλινγκ θα σκέφτεται την επόμενη διαστροφική κατασκευή.

Και το ερώτημα που μας έρχεται στο μυαλό είναι τι θα αστοχήσει πρώτο; Οι φορτισμένοι σιδερένιοι τροχίσκοι του γρύλου από την ταχύτητα και το βάρος ή η στήριξη του γρύλου στο αυτοκίνητο που ενώ κινείται προς τα εμπρός τον σπρώχνει προς τα πίσω;

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube