Για να θυμηθούμε τον Bud Spencer [video]

Για να θυμηθούμε τον Bud Spencer [video]

Η σκηνή όπου μπαίνει με το αυτοκίνητο στο εστιατόριο του μαφιόζου, ως μικρός φόρος τιμής στον Ιταλό κωμικό που πέθανε χθες.

Ο Bud Spencer, κατά κόσμον Carlo Pedersoli, είχε κάνει τους μεγαλύτερους από εμάς να γελάσουμε πολύ τη δεκαετία του ’70 και του ’80 με τα σπαγγέτι γουέστερν και τις αστυνομικές κωμωδίες δράσης όπου έπαιζε μαζί με τον αχώριστο φίλο του Terence Hill (Mario Girotti).

O Pedersoli δεν ήταν απλά ένας σωματώδης καρατερίστας που έδερνε όλους τους κακούς, όπως παρουσιαζόταν στις ταινίες του, αλλά διετέλεσε στη ζωή του κολυμβητής Ολυμπιακού επιπέδου, πρωταθλητής πολίστας, δόκτωρ της νομικής σπουδαγμένος στο Yale, μουσικός, παραγωγός σε TV και κινηματογράφο, επιτυχημένος επιχειρηματίας, ενώ επιχείρησε να μπει και στην πολιτική!

Πέθανε χθες σε ηλικία 87 ετών και ως φόρο τιμής στη διασκέδαση που μας πρόσφερε παραθέτουμε το video από την κλασική σκηνή της ταινίας Altrimenti ci arrabbiamo ή Watch out, we are mad! του 1974, που προβλήθηκε στην Ελλάδα με τον τίτλο «Το νου σας και σας φάγαμε!».

Στη σκηνή, οι Bud Spencer και Terence Hill μπουκάρουν με ένα Ford Escort στο εστιατόριο του μαφιόζου Il Capo εν ώρα γιορτής, για να τον εκδικηθούν που είχε βάλει εκτελεστή να τους σκοτώσει, και τα κάνουν όλα γης μαδιάμ.

Δείτε το video που ακολουθεί για να θυμηθείτε τον γιγαντόσωμο Ιταλό που μας έφτιαχνε το κέφι επί δύο δεκαετίες.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube