Φορτηγό πέφτει πάνω σε πεζούς και αυτοκίνητα σε διάβαση! [video]

Φορτηγό πέφτει πάνω σε πεζούς και αυτοκίνητα σε διάβαση! [video]

Οι ισόπεδες διαβάσει πεζών στη Ρωσία, με ή χωρίς φανάρι κυκλοφορίας, είναι ρωσική ρουλέτα!

Ένα ακόμη περιστατικό στη Ρωσία αποδεικνύει πόσο επικίνδυνη είναι η κυκλοφορία στους δρόμους και για όλους του χρήστες τους. Οδηγούς και πεζούς.

Το περιστατικό εξελίσσεται σε ισόπεδη διάβαση πεζών χωρίς φανάρι κυκλοφορίας. Οι οδηγοί των επιβατικών αυτοκινήτων, και των δύο κατευθύνσεων, έχουν σταματήσει ή επιβραδύνουν, καθώς μια πεζή γυναίκα ετοιμάζεται να διασχίσει τη διάβαση. Δεν έχει όμως την ίδια «άποψη» και ο οδηγός του φορτηγού που έπεται των αυτοκινήτων. Από τη μια η υπερβολική ταχύτητα που τρέχει για αστική περιοχή και από την άλλη το βρεμένο οδόστρωμα δεν του επιτρέπουν να φρενάρει έγκαιρα.

Πρόκειται για κλασική περίπτωση «οδηγώ και χαζεύω» από τη μεριά του οδηγού του φορτηγού. Τα δύο αυτοκίνητα που προπορεύονται φρενάρουν προοδευτικά, καθώς έχουν δει την πεζό (πεζούς απ’ ό,τι λέει το ρεπορτάζ, καθώς δεν εμφανίζονται όλοι στην κάμερα), και οι οδηγοί τους κάθε άλλο παρά αιφνιδιασμένοι δείχνουν. Εξάλλου ο οδηγός του SsangYong Actyon, που έχει βγάλει φλας στρίψει αριστερά (αλήθεια πού, αφού δεν φαίνεται να υπάρχει στενό, ενώ υπάρχει και διπλή διαχωριστική λωρίδα) βρίσκεται ήδη ακινητοποιημένος και μαζί του ακινητοποιείται και το αυτοκίνητο με την κάμερα που κατέγραψε το περιστατικό, πέντε δευτερόλεπτα πριν από τα άλλα αυτοκίνητα.

ΔΕΙΤE ΑΚΟΜΗ Πολωνός ψυχάκιας προσπαθεί να πατήσει άλλον οδηγό με το αυτοκίνητο! [video]

Οι δύο απορίες που γεννώνται είναι πώς ο οδηγός του φορτηγού, αλλά και ο συνοδηγός του, δεν είδαν έγκαιρα τι συμβαίνει εμπρός παρά την εποπτική θέση τους λόγω ύψους του τράκτορα; Και πώς η πεζός, έστω και με την περιφερειακή όρασή της, δεν αντιλήφθηκε το φορτηγό που πλησίαζε με επικίνδυνα μεγάλη ταχύτητα, ενώ στο video φαίνεται να αρχίζει να διπλώνει πριν ακόμη η γυναίκα αρχίσει να διασχίζει τη διάβαση;

Το αποτέλεσμα της σύγκρουσης που ακολούθησε και ενεπλάκησαν τρία επιβατικά και το φορτηγό, ήταν τρεις χτυπημένοι πεζοί (η γυναίκα σκοτώθηκε), ενώ τραυματίστηκαν όλοι οι επιβαίνοντες στα αυτοκίνητα, περιλαμβανομένου ενός παιδιού ενός έτους.

Το δίδαγμα του περιστατικού λέει πως είτε σε διάβαση πεζών με φανάρι είτε χωρίς (λέμε τώρα, στην περίπτωση που κάποιος σταματήσει) καλού κακού να ρίχνετε μια ματιά και προς τις δύο πλευρές για να ξέρετε τι σας ξημερώνει.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube