Ford: Δε θα υπάρξει έκδοση RS ούτε στη νέα γενιά του Fiesta

Ford: Δε θα υπάρξει έκδοση RS ούτε στη νέα γενιά του Fiesta

Το ενδεχόμενο αυτό αποκλείστηκε, αφήνοντας όμως χώρο για μια ισχυρότερη έκδοση από τη «βασική» των 200 ίππων.

Με πειστικά σαφή τρόπο, οι άνθρωποι της Ford απέκλεισαν το ενδεχόμενο για έκδοση RS στη νέα γενιά του Fiesta.

Η δήλωση ήρθε από τον επικεφαλής του προγράμματος εξέλιξης του Fiesta ST, Matthias Tonn, συζητώντας με τους συνεργάτες μας από το βρετανικό Autocar στην έκθεση της Γενεύης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νέο Ford Fiesta ST 2017 [video]

Χωρίς να αναφέρει λόγους και αιτίες, ο Tonn δήλωσε: «Παρότι είναι αλήθεια ότι υπάρχει χώρος για ένα τέτοιο μοντέλο στη γκάμα μας, δεν το προχωράμε».

Με άλλα λόγια η ιστορία επαναλαμβάνεται, αφού οι φήμες για την κορυφαία έκδοση του Fiesta μας έχουν απασχολήσει πολλές φορές στο παρελθόν. Όμως για μια ακόμα φορά θα έχουν την ίδια τύχη.

Από την άλλη, ο Tonn κάθε άλλο παρά απέκλεισε το ενδεχόμενο μιας ισχυρότερης έκδοσης από εκείνη των 200 ίππων που έχει ήδη παρουσιαστεί αλλά έχει μπροστά της ένα χρόνο μέχρι την παραγωγή. Θα είναι κάτι σαν το σημερινό ST200 (διαβάστε τη δοκιμή του εδώ) δηλαδή, μόνο που και πάλι θα το δούμε πολύ αργότερα στον κύκλο ζωής του μοντέλου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αναλύουμε σε βάθος το νέο Ford Fiesta

Μέχρι τότε, όσοι αναζητήσουν περισσότερη ισχύ από τον νέο 1.500άρη 3κύλινδρο κινητήρα της Ford, μάλλον θα πρέπει να τη βρουν σε ανεξάρτητους βελτιωτικούς οίκους.

[Πηγή: Autocar.co.uk]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube