Ferrari: Μια ντουζίνα LaFerrari στο ίδιο event [video]

Ferrari: Μια ντουζίνα LaFerrari στο ίδιο event [video]

Όλα είναι σχετικά. Ακόμα και το πόσο σπάνιο είναι, τελικά, το πανάκριβο υπεραυτοκίνητό σου.

Με τιμή πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ (προ φόρων) για το υπέρτατο σούπερκαρ που έχει περάσει μέχρι στιγμής από τις πύλες του Maranello, και μόλις 499 σε όλο τον κόσμο, οι πιθανότητες να διασταυρωθείς με μία ίδια είναι ελάχιστες.

Όταν συμμετέχεις βέβαια σε επίσημη εκδήλωση της Ferrari, αυτές αυξάνονται κατά πολύ. Ακόμα κι έτσι, στο Ferrari Cavalcade που φέτος έλαβε χώρα στη Ρώμη στις 25-30 Ιουνίου, δήλωσαν συμμετοχή 15 ιδιοκτήτες LaFerrari.

Ουκ ολίγες, αν αναλογιστεί κανείς πως δεν μπαίνουν όλοι οι κάτοχοι στον κόπο να συμμετάσχουν διότι, προφανώς, έχουν και άλλες, σημαντικότερες υποχρεώσεις.

Αυτό διόλου απασχόλησε τους τυχερούς που παρακολούθησαν την «ιπποδρομία» αφού το θέαμα και ο ήχος τους αποζημίωσαν και με το παραπάνω.

Στην αντίστοιχη εκδήλωση στις ΗΠΑ, που θα γίνει από τις 10 μέχρι τις 10 Αυγούστου στην Καλιφόρνια, ο αριθμός τους αναμένεται να είναι ακόμα μεγαλύτερος. Το αντίθετο θα μας προκαλούσε έκπληξη: η Πόλη των Αγγέλων είναι εξάλλου η πρωτεύουσα της επίδειξης και της ματαιοδοξίας.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube