Ferrari 599XX Evo και FXX K εν δράσει στο Spa [video]

Ferrari 599XX Evo και FXX K εν δράσει στο Spa [video]

Επώνυμοι πάμπλουτοι συλλέκτες αφήνουν τα track cars τους ελεύθερα στο φυσικό τους περιβάλλον.

Η πίστα Spa Francorchamps στο Βέλγιο είναι για πολλούς η πιο ενδιαφέρουσα και απαιτητική στον κόσμο, οπότε είναι και το ιδανικό μέρος για να χαρούν ορισμένοι δισεκατομμυριούχοι τα ειδικά για τέτοιες περιπτώσεις αυτοκίνητά τους.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν ο αντιπρόεδρος της Google, Benjamin Sloss, με την προσωπική του Ferrari 599XX Evo, που είναι και η πρωταγωνίστρια του συγκεκριμένου video. Ο Sloss την είχε αγοράσει προ διετίας αντί 1,78 εκατ. δολαρίων σε δημοπρασία για τη στήριξη των σεισμοπλήκτων της Aquila στην Ιταλία.

Αν δεν κάνουμε λάθος, η κίτρινη FXX K είναι επίσης στην ιδιοκτησία του, αφού την αγόρασε πρόσφατα για να τη δωρίσει στη γυναίκα του!

Οι δύο αυτές Ferrari δεν είναι βέβαια τα μόνα εξωτικά σούπερκαρ που λυσσάνε στη φημισμένη πίστα, αφού έχουν παρέα τους άλλα παρόμοια αυτοκίνητα που ανήκουν σε φανατικούς από όλο τον κόσμο.

 Αν δεν ξέρετε τι να περιμένετε από ένα τέτοιο video, προσέξτε τις κτηνώδεις επιταχύνσεις, το αγωνιστικό στρίψιμο, τα πυρωμένα δισκόφρενα και τα εκκωφαντικά μαρσαρίσματα. Οπότε, βάλτε την ένταση στο τέρμα!...

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube