Fast & Furious 7: Ο Vin Diesel ανακοίνωσε πότε θα βγει στις αίθουσες η ταινία

Fast & Furious 7: Ο Vin Diesel ανακοίνωσε πότε θα βγει στις αίθουσες η ταινία

Περίπου ένα χρόνο μετά τον αρχικό προγραμματισμό και με αρκετές αλλαγές στο σενάριο θα βγει στους κινηματογράφους η 7η ταινία του Fast & Furious.

Το μέλλον της ταινίας Fast & Furious 7 ήταν στον αέρα μετά τον ξαφνικό θάνατο του Paul Walker σε τροχαίο, περίπου 20 μέρες πριν, όπου έχασε τη ζωή του και ο φίλος του Roger Rodas που οδηγούσε τη μοιραία Porsche Carrera GT.

Η παραγωγή της ταινίας βρισκόταν ακόμα στη διαδικασία γυρισμάτων, όταν ο άτυχος ηθοποιός έχασε τη ζωή του και σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις το 60% των γυρισμάτων είχαν ολοκληρωθεί. Μετά το συμβάν οι παραγωγοί αναγκάστηκαν να παγώσουν τα γυρίσματα, αλλά και να προχωρήσουν τελικά σε αρκετές αλλαγές στο σενάριο.

Ότι η ταινία δεν θα έβγαινε στις αίθουσες στις 11 Ιουλίου του 2014, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο, ήταν βέβαια μετά το τραγικό συμβάν και τα τελευταία νέα για το μέλλον της ταινίας ήρθαν από τον Vin Diesel, που ανακοίνωσε τη νέα ημερομηνία προβολής της, μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook.

«Η τελευταία σκηνή που γυρίσαμε μαζί» έγραψε ο Vin Diesel, δημοσιεύοντας παράλληλα και τη συγκεκριμένη φωτογραφία. «Υπήρχε μια μοναδική αίσθηση τελειότητας, της υπερηφάνειας που μοιραστήκαμε, της μαγείας που κατέγραψε η κάμερα και του πόσο μακριά φθάσαμε… Το Fast and Furious 7 θα κυκλοφορήσει στις 10 Απριλίου του 2015. ΥΓ: Θέλαμε να το μάθεις πρώτος» σημείωσε ο Diesel απευθυνόμενος στον αδικοχαμένο Paul Walker.

[Πηγή: E! News]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube