Φανταστείτε να σας κυνηγάει ο σερίφης Shaquille O’Neal με Charger Hellcat!...[video]

Φανταστείτε να σας κυνηγάει ο σερίφης Shaquille O’Neal με Charger Hellcat!...[video]

Ο πρώην σούπερσταρ του ΝΒΑ θα κάνει “Shaq Attack” στους παράνομους με ένα περιπολικό 716 ίππων.

Ο Shaquille ONeal επεκτείνει τη δραστηριότητά του στην επιβολή του νόμου, αφού ορκίστηκε αναπληρωτής σερίφης στην κομητεία Clayton της Georgia.

Πέρα από πρώην μπασκετμπολίστας και νυν αθλητικός σχολιαστής, ο Shaq είναι επίσης επίτιμος Αναπληρωτής Σερίφης των ΗΠΑ και εφεδρικός αστυνομικός στις περιφέρειες California, Arizona και Florida, όπως γράφουν οι Washington Times.

Τώρα μπορείτε να προσθέσετε στη λίστα και την Georgia, αφού ο πρώην σούπερσταρ των LA Lakers και Miami Heat συναντήθηκε με τον Σερίφη Victor Hill για να ορκιστεί – σε μια διαδικασία που ήταν μάλλον διαφημιστικό τέχνασμα.

Ο Σερίφης έγραψε στο λογαριασμό του στο Facebook: «Όταν ο θρύλος του ΝΒΑ Shaq O’Neal και ο “CRIME FIGHTER” αποφάσισαν να συνεργαστούν ως δυναμική ομάδα για να πατάξουν το έγκλημα, το ερώτημα ήταν τι τύπου περιπολικό θα ήταν αντάξιο του πιο διάσημου τώρα αναπληρωτή στο Clayton. Για να μην τον ξεπεράσει η φήμη του διαβόητου "CRIME FIGHTER” που οδηγεί τα πιο “κακά” περιπολικά, ο Shaq πρωτοτυπεί επιλέγοντας ένα Hell Cat!».

Δεν είναι ξεκάθαρο από το post σε ποιον ανήκει το Dodge Charger Hellcat, όμως στη φωτογραφία έχει πινακίδες της Florida. Όπως και να ’χει, από το θηρίο με τον Hemi V8 6,2 λίτρων, που βγάζει 716 PS και 89,8 kgm και κάνει το 400άρι σε κάτω από 11”, δεν θα μπορεί να ξεφύγει παράνομος σε καμία Πολιτεία. Κι αν κάνει και τσαμπουκά, θα έχει να αντιμετωπίσει τον «ντουλάπα» των 2,16 m και 147 kg!

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube