Εξαφανίζονται... διακριτικά από τα social media φωτογραφίες του Hamilton με την LaFerrari του [video]

Εξαφανίζονται... διακριτικά από τα social media φωτογραφίες του Hamilton με την LaFerrari του [video]

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 έχει αδυναμία στα supercars. Κάποιες επιλογές του προκαλούν προβλήματα συμβατότητας.

Αυτή την εβδομάδα κάποιες νέες φωτογραφίες του Lewis Hamilton εμφανίστηκαν στα social media. Σε αυτές ο παγκόσμιος πρωταθλητής F1 και οδηγός της Mercedes εμφανιζόταν με την… LaFerrari του.

Πάντως κάτι πρέπει να συμβαίνει με τους οδηγούς της Mercedes και την Ferrari, αφού και ο Rosberg εθεάθη με την LaFerrari του να κυκλοφορεί στο Μονακό μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τη γερμανική ομάδα πέρσι. Ο Hamilton, όπως είναι πολύ λογικό για κάθε πολύ πλούσιο άνδρα της ηλικίας του, είναι παθιασμένος με τα γρήγορα, σπάνια και πανάκριβα supercars. Είναι γνωστό από καιρό ότι μεταξύ άλλων έχει στο γκαράζ του μια Pagani Zonda LH. Η Pagani είναι μια ιταλική εταιρεία, αλλά ο κινητήρας είναι Mercedes-AMG, ένας επικός ατμοσφαιρικός V12. Μάλιστα η Zonda LH (τα αρχικά του ονόματος του Lewis) έχει χειροκίνητο κιβώτιο, παρότι ουσιαστικά είναι η έκδοση δρόμου της Pagani Zonda Revolucion, η οποία είχε paddles και ημιαυτόματο αγωνιστικό σασμάν. Ο Hamilton την ζήτησε με κανονικό λεβιέ, λέγοντας «στη δουλειά χρησιμοποιών paddles κάθε μέρα, θέλω κάτι διαφορετικό για τον ελεύθερο χρόνο μου». Η Zonda LH ξεχωρίζει από το μωβ χρώμα του ανθρακονήματος, και τις ίδιου χρώματος δερμάτινες επενδύσεις της καμπίνας. Ο Hamilton είχε ένα μικρό ατύχημα με αυτήν στο Μονακό, οδηγώντας βράδυ, με διάθεση πιο χαλαρή του συνηθισμένου, καθώς ήταν στην περίοδο πανηγυρισμών του προπέρσινου πρωταθλήματός του.

Ο Αμερικανός κωμικός ηθοποιός Andrew Bachelor γνωστός στα social media ως KingBach ανέβασε την περασμένη εβδομάδα στο Instagram κάποιες φωτογραφίες και βίντεο από το γκαράζ του Hamilton. Πρωταγωνίστρια, εκτός από τον ίδιο τον Hamilton, ήταν η κόκκινη LaFerrari του πρωταθλητή, η οποία μάλιστα φέρει το αρχίγραμμά του στα μαρσπιέ και σε ειδικό ταμπελάκι στο εσωτερικό. Διακρίνονταν επίσης η Zonda LH, μία από τις μοτοσικλέτες του (η MV Agusta έχει συνεργασία με τη Mercedes-AMG και έχει δημιουργήσει μοτοσικλέτα με το όνομα του Hamilton) αλλά και η κόκκινη Porsche Carrera GT του Lewis. Η ανάρτηση αυτή όμως χάθηκε μυστηριωδώς.

Πηγή Drivetribe

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube