Έτσι μοιάζει μια συλλογή Hot Wheels αξίας $1 εκατ. [video]

Έτσι μοιάζει μια συλλογή Hot Wheels αξίας $1 εκατ. [video]

O Bruce Pascal ξεκίνησε να φτιάχνει αυτή την τεράστια συλλογή των 3.500 αυτοκινήτων όταν ήταν επτά ετών.

Ως παιδιά, οι περισσότεροι από εμάς είχαμε το δωμάτιο φορτωμένα παιχνίδια. Μια οι γονείς, μια οι συγγενείς, όλο και κάτι έφερναν για δώρο. Οπότε τα «αυτοκινητάκια», σε διάφορες κλίμακες, κατέκλυζαν το παιδικό δωμάτιο.

Το σπάνιο της υπόθεσής μας όμως είναι ότι δεν βλέπεις συχνά έναν άνθρωπο να συνεχίζει να εμπλουτίζει τη συλλογή του σε Hot Wheels. Και μην προσπαθήσετε να συγκρίνετε τη συλλογή, με μια κλασικής μινιατούρας που τα στοιχεία της αποτελούνται από μοντέλα που κατά πλειονότητα δεν είναι παιχνίδια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Ενήλικοι + Hot Wheels = Επικά άλματα και επίδειξη δεξιοτεχνίας [video]

Στο θέμα μας λοιπόν, ο Pascal διαθέτει περισσότερα από 3.500 αυτοκίνητα Hot Wheels που, όπως δηλώνει ο ίδιος, κοστίζουν πάνω από ένα εκατομμύριο δολάρια. Η συλλογή μεταξύ άλλων περιλαμβάνει 175 σπάνια πρωτότυπα που ποτέ δεν διατέθηκαν στην αγορά, καθώς και ένα από τα σπανιότερα Hot Wheels στον κόσμο –ένα φωτεινό ροζ Volkswagen Beach Bomb Rear-Loader. Λαμβάνοντας υπόψη την κατάστασή του, ο Pascal λέει ότι μόνο αυτό κοστίζει $150.000.

Με συλλογή αυτού του μεγέθους, ο Pascal λέει ότι μια μέρα θα ήθελε να ανοίξει ένα μουσείο. Ένας στόχος που στηρίζεται αφενός στην αγάπη του γι’ αυτό το χόμπι και αφετέρου επειδή πιστεύει ότι διαθέτει πιο αυθεντική και πλούσια συνταγή από αυτή που έχει η ίδια η Mattel. Αυτό θα πει αφοσίωση.

[Πηγή YouTube μέσω likecool]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube