Επικό παρκάρισμα Porsche Cayenne [video]

Επικό παρκάρισμα Porsche Cayenne [video]

Αν δεν χωράει το αυτοκίνητο σε μια στεγασμένη θέση, τόσο το χειρότερο για τη θέση! Εσείς απλώς αφήνετε κάποια εξαρτήματα του αυτοκινήτου απ' έξω.

Η ιστορία διαδραματίζεται στο Vancouver του Καναδά, όπου κάποιος προσπαθεί να βάλει μια Porsche Cayenne μέσα σε ένα στεγασμένο πάρκινγκ.

Προφανώς και δεν «τό 'χει», αφού για να βάλει το αυτοκίνητο στο γκαράζ, χρειάστηκε να αφήσει το μισό απ' έξω! Μια πιο προσεκτική ματιά δείχνει πως και εμπρός δεξιά έχει πληγώσει το θηριώδες SUV. Oι πληροφορίες λένε πως πρόκειται για κάποιον 16χρονο πιτσιρικά, ο οποίος πήρε το αυτοκίνητο της μητέρας του να κάνει μια βόλτα και όταν το χτύπησε, στη συνέχεια  προσπάθησε άρον-άρον να το κρύψει μέσα στο γκαράζ του σπιτιού, με τις συνέπειες που φαίνονται στο βίντεο.

Η ιστορία όμως έχει κι άλλη ουρά. Η Αστυνομία εντόπισε τον νεαρό που είχε κάνει προηγουμένως το ατύχημα μέσω του video που βλέπετε. Στην περίπτωση που ο 16χρονος είχε παραμείνει στον τόπο του ατυχήματος θα είχε πληρώσει απλώς πρόστιμο $276 διότι οδηγούσε χωρίς την απαραίτητο δίπλωμα. Τώρα οι επιπτώσεις θα είναι σαφώς αυστηρότερες.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube