Επικό drag race 10 βελτιωμένων της Levella για 800 m [video]

Επικό drag race 10 βελτιωμένων της Levella για 800 m [video]

Η Levelle δεν φρόντισε μόνο να στήσει μια κόντρα 10 αυτοκινήτων, με ισχύ από 420 έως 780 PS, αλλά την κατέγραψε και σε ένα απολαυστικό video.

Μπορεί το όνομα της Levelle να μη λέει και πολλά σε όσους δεν είναι απόλυτα συντονισμένοι με τον χώρο της βελτίωσης, όμως φαίνεται πως τα καταφέρνει μια χαρά.

Πρόκειται για έναν βελτιωτικό οίκο με έδρα στη Γερμανία, που έχει επέμβει σε πληθώρα αυτοκινήτων, από ταπεινά VW Golf R μέχρι Lamborghini Aventador και Huracan. Πρόσφατα η Levelle συγκέντρωσε 10 αυτοκίνητα από τον στόλο των βελτιωμένων της στον διάδρομο προσγείωσης/απογείωσης ενός αεροδρομίου για μια εντυπωσιακή κόντρα 800 m. Η οποία δεν γίνεται λιγότερο εντυπωσιακή όταν μάθεις ότι δεν είχαν όλοι τις ίδιες πιθανότητες να κερδίσουν.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Ένα VW Golf II σκίζει Aventador, Chiron, Koenigsegg One:1 κ.ά.

Κάποια από τα αυτοκίνητα είναι σχεδόν νορμάλ, εξοπλισμένα απλώς με τις ζάντες ή το κιτ εξάτμισης της Levelle, και άλλα έχουν υποστεί εκτενείς βελτιώσεις στον κινητήρα. Τα πιο αδύναμα αποδίδουν 420 PS, ενώ το δυνατότερο βγάζει 780 PS. Πιο συγκεκριμένα, τα αυτοκίνητα που συμμετέχουν στην κόντρα, μαζί με την ιπποδύναμη που ανακοινώνει η Levelle για το καθένα, είναι τα εξής:
Aston Martin Vantage 430 PS
Audi RS6 Avant 700 PS
BMW M3 520 PS
Lamborghini Aventador Pirelli Edition 720 PS
Lamborghini Huracan 610 PS
Mercedes-AMG C63 S 650 PS
Nissan GT-R 780 PS
Porsche 911 Turbo S (991) 650 PS
Porsche Panamera TDI 422 PS
Volkswagen Golf R 430 PS


Αυτή η 10πλή κόντρα πάντως θα ήταν πολύ λιγότερο ενδιαφέρουσα, αν η Levelle δεν είχε δώσει ιδιαίτερη προσοχή και στην καταγραφή της. Το video που προέκυψε είναι απολαυστικό, με αρκετές λήψεις πριν την εκκίνηση, με τους οδηγούς που φορούν μάσκες, και πλάνα από κάθε αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια της κόντρας. Ποντάρετε ποια θα είναι κατά την εκτίμησή σας η τελική κατάταξη, και δείτε το αποτέλεσμα:

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube