Έπεσε από τον 7ο όροφο με το αυτοκίνητο και τη γλίτωσε [video]

Έπεσε από τον 7ο όροφο με το αυτοκίνητο και τη γλίτωσε [video]

Στο Austin του Texas γυναίκα οδηγός έπεσε από τον 7ο όροφο κλειστού parking στο κενό αλλά γλίτωσε.

Στο Austin του Texas γυναίκα οδηγός έκανε βουτιά θανάτου από τον 7ο όροφο με το αυτοκίνητο σε πολυόροφο κλειστό parking. Και παρόλα αυτά επέζησε. Τραυματίστηκε αρκετά, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, αλλά η ζωή της δεν διατρέχει κίνδυνο.

Στο video από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης βλέπουμε τον χώρο της εισόδου / εξόδου. Ένα SUV έχει μόλις βγει. Ο οδηγός του σταματά για λίγα δευτερόλεπτα και ακριβώς την ώρα που ξεκινά, ευτυχώς για αυτόν, ένα αυτοκίνητο έρχεται ουρανοκατέβατο και χτυπά ελαφρά την 5η πόρτα του και τον ουρανό. Αν βρισκόταν λίγα μέτρα πιο πίσω θα είχε συνθλιβεί και δεν θα ήξερε καν από πού του ήρθε.

Το αυτοκίνητο που έκανε τη βουτιά είναι μια BMW Σειρά 4 Convertible, με τη σκληρή αναδιπλούμενη οροφή. Προσγειώθηκε με τη μούρη, σαν σε μετωπική, πριν αναπηδήσει και πάρει την τελική θέση με την οροφή. Με μια (γενναία) δόση μαύρου χιούμορ, η BMW θα μπορούσε να χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο στιγμιότυπο ως διαφήμιση της παθητικής ασφάλειας του αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση της αστυνομίας, όλα συνέβησαν γιατί η γυναίκα οδηγός μπέρδεψε το γκάζι με το φρένο. Μιλάμε για το αλφάβητο της οδήγησης, πως είναι δυνατόν να έχει κανείς άδεια οδήγησης αν κάνει τέτοια λάθη; Αλλά τέλος πάντων, από ότι φαίνεται, συμβαίνουν κι αυτά. Το δελτίο ειδήσεων από όπου και το video θέτει ένα θέμα για την ασφάλεια των προστατευτικών συρματόσχοινων που συνήθως χρησιμοποιούνται στα πολυόροφα parking καθώς τον περασμένο Σεπτέμβριο ένα ακόμη αυτοκίνητο είχε κρεμαστεί στο κενό.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube