Επανέρχεται ο Marchionne: Είμαστε ο ιδανικός συνεταίρος για τη VW

Επανέρχεται ο Marchionne: Είμαστε ο ιδανικός συνεταίρος για τη VW

«Δεν θα παρακαλέσω τον Müller, αλλά η συγχώνευση είναι η μόνη λύση για τη VW», ανέφερε ο CEO της FCA στις νέες δηλώσεις του.

Το μπαλάκι στην απέναντι πλευρά πετάει ο Sergio Μarchionne με νέες δηλώσεις του σε σχέση με τη συγχώνευση της FCA με τη VW, θέμα που είχε ανοίξει ο ίδιος πριν από λίγες ημέρες.

Αυτή τη φορά οι δηλώσεις του επικεφαλής της Fiat-Chrysler έγιναν από τις ΗΠΑ και αμέσως ύστερα από τη συνάντηση που είχε με τον Donald Trump, στο πλαίσιο της επίσκεψης του προέδρου της Αμερικής στο American Center of Mobility.

Ο CEO της FCA λοιπόν, σε μια προσπάθεια να εξηγήσει τι ακριβώς εννοούσε με τις δηλώσεις που έκανε στη Γενεύη είπε πως, «αυτό το οποίο είπα είναι πώς όταν ο πρώτος κατασκευαστής στην Ευρώπη (σσ: VW Group) βλέπει να γίνονται συμμαχίες όπως η εξαγορά της Opel από την PSA, τότε πρέπει να αντιδράσει και να αυξήσει την απόσταση που τον χωρίζει από αυτόν που τον απειλεί. Στην προκειμένη περίπτωση είμαστε ο ιδανικός συνεταίρος για την VW. Θα ήθελα να ακούσω και την άποψη του Matthias Müller», τόνισε χαρακτηριστικά ανοίγοντας με αυτόν τον τρόπο και πάλι τη συζήτηση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ VW διά στόματος Müller: Δεν παίζει συγχώνευση με την FCA

Ωστόσο, θέλοντας να κρατήσει κάποια ψήγματα εγωισμού και αξιοπρέπειας είπε πως, «δεν έχω πρόθεση να κυνηγήσω τον Matthias Müller, ξέρει πού ζω. Επιμένω όμως πως εμείς είμαστε οι πλέον κατάλληλοι για να συνεργαστούν με τη VW».

Από την πλευρά του Wolfsburg η απάντηση ήταν σχεδόν άμεση με τους κύκλους της εταιρεία να τονίζουν ότι «καλό θα ήταν ο Marchionne να μην κάνει δηλώσεις, αλλά να μας πει τι ακριβώς πιστεύει και θέλει». 

Δικό μας σχόλιο: Φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη ή με άλλα λόγια, ας κάνει κάποιος το πρώτο βήμα επιτέλους!. Θέλουμε αλλά έχουμε και τους εγωισμούς μας! 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube