Ένα ρεκόρ Guinness με τη βοήθεια της Maserati Levante

Ένα ρεκόρ Guinness με τη βοήθεια της Maserati Levante

Πώς ο Jamie Barrow έγινε ο πιο γρήγορος snowboarder στον κόσμο.

Ο Βρετανός Jamie Barrow είναι ο πιο γρήγορος snowboarder  και με τη σφραγίδα του οργανισμού Guinness που καταγράφει και πιστοποιεί τα αντίστοιχα ρεκόρ.

Ο  Jamie Barrow  έχει καταγραφεί να αναπτύσσει ταχύτητα 99,87 km/h «ρυμουλκούμενος» από  ένα Mitsubishi ASX. Αυτή τη φορά όμως ο Βρετανός θέλησε να πάει ακόμη πιο γρήγορα και για το λόγο αυτό αποφάσισε να ζητήσει τη βοήθεια μιας… Maserati Levante.

Ως «πεδίο μάχης» επελέγη η παγωμένη λιμνη στο  St. Moritz  της Ελβετίας, τόπος που άλλωστε ταιριάζει και στο προφίλ των πελατών της Levante.
Για την περίσταση το αυτοκίνητο φόρεσε ειδικά ελαστικά της Pirelli, τα Scorpion Winter, που το καθένα έφερε και 474 καρφιά μήκους 4 mm για ακόμη καλύτερη πρόσφυση στον πάγο.


Η πρώτη προσπάθεια του Barrow κατέγραψε ταχύτητα 151,57 km/h και του ζητήθηκε να κάνει και μια δεύτερη, στην οποία η ταχύτητα που κατέγραψε ήταν 147,72 km/h.
Έτσι, ως ρεκόρ Guinness καταγράφηκε ο μέσος όρος των δύο προσπαθειών που ήταν 149,65 km/h .

Ο Jacob Nyborg, επικεφαλής μάρκετινγκ της Maserati, μετά την ολοκλήρωση της προσπάθειας δήλωσε ότι η εταιρεία του είναι εδώ να βοηθήσει τον Barrow να καταρρίψει και αυτό το ρεκόρ που μόλις πέτυχε, αφού η Levante είναι ένα SUV που χτίστηκε έχοντας τις επιδόσεις στο DNA της.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube