Ένα κογιότ με τύχη βουνό! [video]

Ένα κογιότ με τύχη βουνό! [video]

Χτυπήθηκε από ένα Toyota SUV, επέζησε από το χτύπημα κι ένα ταξίδι στον αυτοκινητόδρομο, κι ελευθερώθηκε αμέσως στη φύση!

Συνήθως, όταν πετάγεται ένα ζώο μπροστά στο αυτοκίνητο σου και ακούς ένα «ντουπ», η κατάληξη δεν είναι καθόλου καλή για το ζώο… Υπάρχουν όμως και εξαιρέσεις στον κανόνα:

Στις 3 Σεπτεμβρίου, ταξιδεύοντας προς το Calgary της Alberta, στον Καναδά, η Georgie Knox είδε ένα κογιότ (μεγάλο αμερικανικό τσακάλι) να πετάγεται μπροστά της και «άκουσε ένα κρατς».

Υποθέτοντας ότι σκότωσε το ζώο και πέρασε από πάνω του, απέφυγε να κοιτάξει πίσω και συνέχισε το ταξίδι της. Όμως, 20 λεπτά μετά, ένας εργάτης που δούλευε στο δρόμο την πληροφόρησε ότι το κογιότ ήταν ακόμα πάνω στο αυτοκίνητο και ζούσε.

«Το κογιότ σήκωσε το βλέμμα, με κοίταξε και μου ανοιγόκλεισε τα μάτια», έγραψε η Knox στο Facebook. Το ζώο ήταν παγιδευμένο μέσα στον αεραγωγό ψύξης του κινητήρα και, περιέργως, είχε μόνο ελαφρά τραύματα, παρά το χτύπημα και το ακούσιο ταξίδι στον αυτοκινητόδρομο!

«Είναι ξεκάθαρο», έγραψε η Knox, «ότι η ζωή είχε άλλα σχέδια γι’ αυτό το ξεχωριστό τυπάκι».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Αετός κερδίζει το Λόττο!

Οι αστυνομικοί ζώων της υπηρεσίας Alberta Fish and Wildlife Enforcement έσπευσαν, διέσωσαν το κογιότ και πιστοποίησαν ότι ήταν εντάξει και μπορούσε να απελευθερωθεί στην άγρια φύση.

Πράγμα που έγινε σύντομα, όπως θα δείτε στο video που ακολουθεί:

[Πηγή: Jalopnik]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube