Εκταφή του Fangio για να αποδειχθεί αν είχε ή όχι γιούς

Εκταφή του Fangio για να αποδειχθεί αν είχε ή όχι γιούς

Μετά από απόφαση δικαστηρίου της Αργεντινής και 20 χρόνια μετά το θάνατό του

Αυτό δεν το φανταζόταν ούτε στο χειρότερό του όνειρο ο Juan Manuel Fangio. Είκοσι χρόνια μετά τον θάνατό του (17/7/1995) οι αρχές έδωσαν το ΟΚ για να εκταφιαστεί η σορός του στο πλαίσιο της πραγματοποίησης δύο τεστ πατρότητας.

Και αυτό διότι δύο Αργεντίνοι ισχυρίζονται ότι είναι φυσικά παιδιά του θρύλου της F1 και θέλουν να το αποδείξουν με τεστ DNA.
Ο Juan Manuel Fangio που έφυγε σε ηλικία 84 ετών, δεν είχε παντρευτεί ποτέ και βέβαια ουδέποτε είχε αναγνωρίσει κάποια εκτός γάμου παιδιά ως δικά του. Όλη του την περιουσία την άφησε σε ένα ίδρυμα που φέρει το όνομά του.

Ο ένας εκ δύο ανδρών που προσέφυγε στη Δικαιοσύνη για να ζητήσει το τεστ DNA είναι ο 77χρονος Oscar Espinosa, που για να πιστοποιήσει όλα όσα έλεγα παρουσίασε στις Αρχές φωτογραφίες του Fangio με την μητέρα του και ερωτικά γράμματα που έστελνε σε αυτήν.

Με την ευκαιρία αυτή θα ικανοποιηθει και το αίτημα ενός δεύτερου άνδρα που και αυτός ισχυρίζονταν ότι είναι γιος του Fangio, αλλά το αίτημά του για εκταφή του θρύλου της F1 και τεστ DNA είχε απορριφθεί.

Τα αποτελέσματα των τεστ πατρότητας αναμένονται σε περίπου δύο μήνες.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube