Είναι αυτή η επόμενη Porsche 911 χωρίς καμουφλάζ;

Είναι αυτή η επόμενη Porsche 911 χωρίς καμουφλάζ;

Μια φωτογραφία που δείχνει μια 911 με ανασχεδιασμένο πίσω μέρος χωρίς καθόλου καμουφλάζ ίσως είναι η επόμενη γενιά του εμβληματικού μοντέλου της Porsche.

Μια φωτογραφία που εμφανίστηκε στο Instagram δείχνει χωρίς καθόλου καμουφλάζ μια Porsche 911 με ανασχεδιασμένο πίσω μέρος.

Βλέπουμε το κάλυμμα του κινητήρα με την τεράστια ενεργή αναδιπλούμενη αεροτομή. Και τη φουτουριστική σχεδίαση των πίσω φώτων, η οποία ακολουθεί το μοτίβο της Panamera. Χαμηλότερα στον προφυλακτήρα βλέπουμε ανασχεδιασμένη την περιοχή που βγαίνουν οι εξατμίσεις και διαφορετικούς αεραγωγούς. Κρίνοντας από τα φαρδιά φτερά, ίσως να πρόκειται για κάποια έκδοση “4”.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Τούρμπο και PDK η επόμενη GT3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Η επόμενη Porsche 911 πιο κοντά στην παραγωγή

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η γκάμα των κινητήρων στο λανσάρισμα θα αποτελείται από αναβαθμισμένες εκδόσεις των σημερινών μονάδων.  Μια επαναφορτιζόμενη υβριδική έκδοση θα προστεθεί αργότερα, φέρνοντας απόδοση επιπέδου GTS σε σχέση με τα σημερινά δεδομένα. Η Turbo αναμένεται να γίνει σταδιακά υβριδική, ίσως στο facelift του μοντέλου που αναμένεται γύρω στο 2023 εφόσον το μοντέλο παρουσιαστεί μέσα στο 2018 ή το αργότερο στις αρχές του 2019. Λέγεται ότι η εταιρεία θέλει να ακολουθήσει την ίδια πρακτική με την Panamera για την κορυφαία έκδοση (εξαιρούνται στην περίπτωση της 911 οι ειδικές πιστάδικες GT3, GT3 RS και GT2 RS) η Turbo S θα γίνει Turbo S E-Hybrid.

Πηγή Autoevolution 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube