Έφτασε τα 5 εκατομμύρια το SEAT Ibiza

Έφτασε τα 5 εκατομμύρια το SEAT Ibiza

Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι ο εορτασμός της 30ής επετείου του πιο αντιπροσωπευτικού μοντέλου SEAT

Το εργοστάσιο της SEAT στο Martorell γιορτάζει την παραγωγή πέντε εκατομμυρίων Ibiza, γεγονός ορόσημο για το πιο αντιπροσωπευτικό μοντέλο της ισπανικής μάρκας που συμπίπτει και με τον εορτασμό της 30ής επετείου του.
 
Οι εργαζόμενοι στην γραμμή παραγωγής του μοντέλου γιόρτασαν αυτό το σημαντικό γεγονός μαζί με τον Πρόεδρο της SEAT Jürgen Stackmann, τον αντιπρόεδρο παραγωγής Dr. Andreas Tostmann, το διευθυντή του εργοστασίου στο Martorell Stefan Loth, τον υπεύθυνο διαχείρισης παραγωγής του Ibiza Mercedes Álvarez και τον πρόεδρο της επιτροπής έργων Matías Carnero.
 
Αυτή την εβδομάδα, η Ισπανική εταιρεία πρόκειται να παρουσιάσει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι το Leon X-PERIENCE, το νέο estate αυτοκίνητο της μάρκας με μόνιμη τετρακίνηση, καθώς και να γιορτάσει την 30ή επέτειο του πιο αντιπροσωπευτικού μοντέλου της μάρκας, του SEAT Ibiza. Να θυμίσουμε ότι η SEΑΤ έχει ήδη λανσάρει ακόμη ένα επετειακό μοντέλο για τα 30 χρόνια του Ibiza το «30th Anniversary Limited Edition». Το Παρίσι ήταν η πόλη όπου παρουσιάστηκε το SEAT Ibiza για πρώτη φορά πριν από τρεις δεκαετίες, το πρώτο 100% μοντέλο της SEAT.
 
Τώρα, 30 χρόνια μετά, το SEAT Ibiza έχει γίνει το καλύτερο σε πωλήσεις και το πιο εξαγώγιμο μοντέλο της μάρκας. Το 70% από τα 5 εκατομμύρια SEAT Ibiza (περίπου 3,5 εκατομμύρια) έχουν πουληθεί εκτός Ισπανίας και σε περισσότερες  από 75 χώρες στις οποίες η ισπανική μάρκα έχει παρουσία. Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Πορτογαλία και Μεξικό έχουν αναδειχθεί ως τις πιο σημαντικές αγορές για το best-seller μοντέλο στην ιστορία του.

Ο Esther García Castellanos, μέλος της ομάδας παραγωγής του SEAT Ibiza για περισσότερο από μία δεκαετία, τονίζει το γεγονός πως «η SEAT ήταν πάντα μέρος της ζωής μου. Ο πατέρας μου ήταν εργαζόμενος στο εργοστάσιο της SEAT στη Zona Franca και αυτή είναι η εταιρεία που μου έδωσε την ευκαιρία να ξεκινήσει η καριέρα μου, πάντα στη γραμμή παραγωγής του Ibiza. Για μένα η παραγωγή των 5 εκατομμυρίων Ibiza είναι το αποτέλεσμα του πάθους που βάζουμε κάθε μέρα στη δουλειά, του απώτερου κινήτρου και της απόδειξης πως η δουλειά μας πέτυχε».

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube