Έφηβοι δόκιμοι αστυνομικοί κλέβουν και τρακάρουν περιπολικά! [video]

Έφηβοι δόκιμοι αστυνομικοί κλέβουν και τρακάρουν περιπολικά! [video]

Η αστυνομία του Los Angeles τους πήρε χαμπάρι, και στην καταδίωξη που επακολούθησε, οι δόκιμοι είχαν δύο ξεχωριστά ατυχήματα.

Τρεις έφηβοι δόκιμοι αστυνομικοί του Los Angeles Police Department (LAPD) συνελήφθησαν και τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες, αφού έκλεψαν και τράκαραν τρία περιπολικά.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό διευθυντή Charlie Beck, οι τρεις έφηβοι, δύο αγόρια 15 και 17 ετών κι ένα κορίτσι 16 ετών, ήταν μέλη του προγράμματος εκπαίδευσης δοκίμων και κατάφεραν να κλέψουν τρία αυτοκίνητα, δύο πιστόλια ηλεκτροσόκ Taser, δύο ασυρμάτους κι ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο!

Το LAPD ανακάλυψε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά όταν ένας υπεύθυνος βάρδιας, κάνοντας την ημερήσια απογραφή των οχημάτων του Τμήματος, αντελήφθη ότι δύο περιπολικά έλειπαν από το στόλο – όπως αναφέρει το CNN. Η αστυνομία τελικά εντόπισε τα κλεμμένα αυτοκίνητα και ακολούθησαν δύο ξεχωριστές καταδιώξεις στους δρόμους του νότιου Los Angeles, αφού οι έφηβοι χωρίστηκαν.

Μιλώντας στα ΜΜΕ, ο Beck είπε: «Η μία καταδίωξη έληξε όταν το καταδιωκόμενο όχημα ενεπλάκη σε κυκλοφοριακό ατύχημα. Η δεύτερη καταδίωξη έληξε όταν το καταδιωκόμενο όχημα συγκρούστηκε με ένα άλλο που δεν είχε σχέση».

Μετά τη σύλληψη των τριών εφήβων, ένας από αυτούς ομολόγησε ότι είχε κλέψει κι ένα τρίτο αυτοκίνητο, ισχυριζόμενος ότι το είχε στην κατοχή του για πάνω από δύο εβδομάδες. Το τρίτο αυτό αυτοκίνητο εντοπίστηκε λίγο αργότερα.

Ο Beck λέει ότι οι δόκιμοι πιθανώς προσποιήθηκαν τους αστυνομικούς για να αποκτήσουν πρόσβαση στα αυτοκίνητα.

[Πηγή: CNN]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube