Εδώ θα δείτε τις πρώτες εικόνες της νέας McLaren Senna

Εδώ θα δείτε τις πρώτες εικόνες της νέας McLaren Senna

Πριν λίγα λεπτά παρουσιάστηκε σε μια εκδήλωση στο McLaren Technology Centre ένα νέο μοντέλο με το ανατριχιαστικό McLaren Senna.

Αυτές είναι οι πρώτες εικόνες της νέας McLaren Senna που παρουσιάστηκε πριν από πολύ λίγο στο McLaren Technology Centre. Το αυτοκίνητο που εξελίσσεται με τον εσωτερικό κωδικό P15 είναι το νέο μέλος της σειράς Hyper, βασισμένο ωστόσο στην 720 S.

Η P15 ή McLaren Senna θυμίζει αγωνιστικό προδιαγραφών GT3 με τα ακραία του αεροδυναμικά βοηθήματα,  τις τεράστιες πλευρικές εισαγωγές, το air scoop στην οροφή το τεράστιο εμπρός splitter και την φτερούγα στο πίσω μέρος με τους ψηλούς σταθερούς πυλώνες. Η σχεδίαση του εμπρός μέρους επιτρέπει στη ροή του αέρα που περνά μέσα από τα ψυγεία να εκτονωθεί στο πάνω μέρος και αγκαλιάσει το κάλυμμα της καμπίνας των επιβατών, όπως και στην P1. Προαιρετικά το αυτοκίνητο μπορεί να εξοπλιστεί με πόρτες που έχουν παράθυρα στο κάτω μέρος της πλαινής επιφάνειας ώστε να φαίνονται τα πόδια των επιβατών απ’ έξω. Δεν ξέρουμε γιατί αυτό μπορεί να είναι ενδιαφέρον, αλλά περί ορέξεως…

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε τη McLaren 570 S [video]

Σύμφωνα με ανθρώπους ήταν καλεσμένοι στο χειμερινό gala της McLaren,  στο πλαίσιο του οποίου έγινε η αποκάλυψη, το αυτοκίνητο φορά έναν εξελιγμένο 4λιτρο V8 biturbo με απόδοση 800 PS και ροπή 81,6 kgm. Το βάρος δεν ξεπερνά τα 1.198 kg. Θα παραχθούν μόνο 500 αυτοκίνητα και η τιμή είναι της τάξης των €850.000 χωρίς φόρους.

Πηγή Drivetribe

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube