Η Ford αποκαλύπτει τη νέα γενιά συνδεδεμένων και ηλεκτροκίνητων Transit στο Ανόβερο

Η Ford αποκαλύπτει τη νέα γενιά συνδεδεμένων και ηλεκτροκίνητων Transit στο Ανόβερο

Παγκόσμιο ντεμπούτο για το νέο Transit2Τ και για το καινοτόμο Transit Customplug-in hybrid (PHEV) van.

Η Ford παρουσιάζει την τελευταία γενιά συνδεδεμένων και ηλεκτρικών / plug-in υβριδικών μοντέλων Transit στη φετινή Έκθεση Επαγγελματικού Αυτοκινήτου (ΙΑΑ) στο Ανόβερο της Γερμανίας, από τις  20-27 Σεπτεμβρίου.

Η καινοτόμα προσέγγιση της Ford στον τομέα επαγγελματικών οχημάτων συνεχίζεται με τη γκάμα ηλεκτρικών / plug-in υβριδικών προϊόντων της, που περιλαμβάνει το Transit Custom plug-in hybrid (PHEV), το οποίο κάνει το εκθεσιακό ντεμπούτο του σε μορφή παραγωγής, και το νέο Transit με κινητήρα ήπιας υβριδικής τεχνολογίας 48-volt (mHEV).

Το νέο Ford Transit 2Τ θα προσφέρει πιο αποδοτικούς κινητήρες, αυξημένο ωφέλιμο φορτίο, εξελιγμένη συνδεσιμότητα και προηγμένες τεχνολογίες οδήγησης όταν λανσαριστεί στα μέσα του 2019, μαζί με μία νέα, κομψή σχεδίαση εμπρός τμήματος και καμπίνα με αυξημένο χώρο φόρτωσης.

Εκτός από τους αναβαθμισμένους κινητήρες 2.0L EcoBlue diesel που παρέχουν μειωμένο κόστος ιδιοκτησίας, οι αγοραστές του νέου Transit θα μπορούν να παραγγέλνουν την τεχνολογία mHEV 48-volt σε οχήματα με μηχανικό κιβώτιο για να βελτιώσουν την κατανάλωση, κυρίως σε συνθήκες πυκνής αστικής κυκλοφορίας. Το mHEV ανακτά ενέργεια κατά την επιβράδυνση και την αποθηκεύει σε μία μπαταρία ιόντων λιθίου 48-volt. Η αποθηκευμένη ενέργεια χρησιμοποιείται επικουρικά για τη λειτουργία του κινητήρα και των περιφερειακών ηλεκτρικών συστημάτων.

Το καινοτόμο Ford Transit Custom PHEV χρησιμοποιεί ένα προηγμένο ηλεκτρικό σύστημα με στόχο αυτονομίας 50 km με μηδενικούς ρύπους και τον πολυβραβευμένο, χιλιάρη βενζινοκινητήρα EcoBoost για επέκταση της αυτονομίας. Ο EcoBoost φορτίζει τις μπαταρίες του οχήματος όταν διανύονται μεγαλύτερες διαδρομές ανάμεσα στις φορτίσεις, εξαιρετική απόδοση και ευελιξία, και συνολική αυτονομία πάνω από 500km.
Το PHEV, έχει ένα συμπαγές, υγρόψυκτο σύστημα μπαταριών ιόντων λιθίου κάτω από το πάτωμα, διατηρώντας πλήρως τη χωρητικότητα του χώρου φόρτωσης του van.

Η Ford αποκαλύπτει επίσης δύο νέες λύσεις  συνδεδεμένων οχημάτων στόλων στο Ανόβερο, που έχουν εξελιχθεί εσωτερικά από την Ford Smart Mobility. Η εξέλιξή τους βασίζεται σε έναν συνδυασμό έγκυρων πληροφοριών που έχουν συλλεχθεί από στόλους ποικίλων μεγεθών από πολλούς κλάδους της βιομηχανίας, και της άριστης τεχνογνωσίας και ικανότητας της Ford στα οχήματα και τα δεδομένα τους.
Με βάση αυτά τα δεδομένα δίνεται στους διαχειριστές στόλων η δυνατότητα καλύτερου προγραμματισμού των εργασιών τους και πληρέστερου ελέγχου της κίνησης του αυτοκινήτου.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube