Η αστεία πλευρά στην αποκατάσταση ενός ιταλικού κλασικού αυτοκινήτου [video]

Η αστεία πλευρά στην αποκατάσταση ενός ιταλικού κλασικού αυτοκινήτου [video]

Μέσα σε δύο λεπτά, οι δύο ήρωες του κινούμενου σχεδίου κατάφεραν το Fiat Nuova 500 να το στείλουν για… παλιοσίδερα.

Οι εργασίες αποκατάστασης ενός παλιού αυτοκινήτου μπορούν να γεννήσουν ευτράπελα. Σκουριές, «καμένες» τσιμούχες, η δυσκολία του να βρεις αυθεντικά ανταλλακτικά και τόσα άλλα.

Ποτέ στο παρελθόν, ωστόσο, δεν έχουμε δει δύο μηχανικούς να τα κάνουν τόσο αστεία μπάχαλο, επιχειρώντας να επισκευάσουν ένα FIAT Nuova 500.

To «Voltige» είναι ένα απλούστατο κινούμενο σχέδιο από το Γάλλο σπουδαστή γραφιστικής Léo Brunel που παρακολουθεί δύο μπουνταλάδες μηχανικούς που έχουν αποστολή την επισκευή ενός FIAT Nuova 500. Όλα ξεκινούν όταν μεγαλύτερος από του δύο, ο «μάστορας» κλείνει το εμπρός καπό στο 500 που για κάποιο ανεξήγητο λόγο βρίσκεται πάνω σε ένα αναβατόριο-κούνια. Αυτό ξεκινά την αιώρησή του, γαντζώνοντας από το σβέρκο τον μικρότερο που εκείνη τη στιγμή μαζεύει από το πάτωμα τα εργαλεία.

Η ξεκαρδιστική συνέχεια, που εξελίσσεται χωρίς διαλόγους ή μουσική, σε ένα φιλμάκι που διαρκεί λιγότερο από δύο λεπτά, παίρνει τη μορφή ακροβατών τσίρκου, με ήρωες τους δύο μηχανικούς και το FIAT. H κατάληξη είναι το 500ράκι να χρειάζεται πολλαπλάσιες επισκευές απ’ ό,τι όταν ήρθε στο ατελιέ.

[Πηγή Vimeo]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube