Το DRIVE σε στέλνει στο Ράλι Φινλανδίας

Το DRIVE σε στέλνει στο Ράλι Φινλανδίας

Μοναδική ευκαιρία για μια ανεπανάληπτη εμπειρία: Πετάξτε με τα φτερά της Red Bull ως τη μαγευτική Φινλανδία με όλα τα έξοδα πληρωμένα για να δείτε από κοντά τον πιο θεαματικό αγώνα του WRC!

ΠΩΣ ΘΑ ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

Στείλτε μας την καλύτερη φωτογραφία που έχετε τραβήξει σε αγώνα του WRC με e-mail στο drive@drive.gr ή αναρτήστε την στο Twitter ή στο Instagram βάζοντας οπωσδήποτε το hashtag #DriveFinlandWRC μέχρι τις 15 Ιουνίου 2013.

Οι 20 καλύτερες φωτογραφίες που θα επιλεγούν από τους φωτογράφους του περιοδικού θα αναρτηθούν σε ειδικό άλμπουμ που θα δημιουργηθεί στη σελίδα του περιοδικού στο Facebook, OFFICIAL WEBSITE OF DRIVE MAGAZINE (Greece) και στη συνέχεια οι αναγνώστες θα ψηφίσουν την καλύτερη.
Ο νικητής θα ταξιδέψει με τα φτερά της Red Bull στη μαγευτική Φινλανδία για να παρακολουθήσει από κοντά τον πιο θεαματικό αγώνα του WRC, που θα διεξαχθεί στις 1-3 Αυγούστου 2013!

Ο νικητής του μεγάλου διαγωνισμού θα ανακοινωθεί στο τεύχος του περιοδικού DRIVE που θα κυκλοφορήσει στις 15 Iουλίου 2013.


ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

1. Στο Διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όσοι είναι άνω των 18 ετών. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι στη Διοργανώτρια Εταιρία «FASTMEDIA A.E.» («Διοργανώτρια»), στις θυγατρικές Εταιρίες αυτής όπως και οι σύζυγοί και οι συγγενείς τους α’ και β’ βαθμού.

2. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν στείλει ή να έχουν αναρτήσει τουλάχιστον μια φωτογραφία από αγώνα του WRC που έχουν παρακολουθήσει.

3. Η καταληκτική ημερομηνία αποστολής των φωτογραφιών ορίζεται η 15η Ιουνίου 2013 και ώρα 12:00 μ.μ. (μεσανυχτα).

4. Για τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό δεν είναι απαραίτητη η αγορά του περιοδικού DRIVE.

5. Δεν υπάρχει περιορισμός συμμετοχών ανά φυσικό πρόσωπο.

6. Στο Διαγωνισμό θα αναδειχθεί ένας (1) νικητής. Η ανάδειξη θα γίνει με βάση την ψηφοφορία των ίδιων των αναγνωστών που θα γίνει στη σελίδα του Facebook του DRIVE, OFFICIAL WEBSITE OF DRIVE MAGAZINE (Greece).

7. Τo όνομα του νικητή θα δημοσιευτεί τόσο στη σελίδα του Facebook όσο και στο τεύχος του DRIVE που θα κυκλοφορήσει στις 15 Ιουλίου 2013.

8. Ο νικητής θα κερδίσει ένα πλήρες πακέτο φιλοξενίας στο Ράλι Φινλανδίας (Περιλαμβάνεται αεροπορικό εισιτήριο μετ' επιστροφής, ξενοδοχείο με πρωινό, γεύματα, μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο και μεταφορά στις ειδικές διαδρομές του αγώνα).

9. Το έπαθλο είναι αυστηρώς προσωπικό και δεν ανταλλάσσεται με άλλο ούτε εξαργυρώνεται με χρήματα.

10. Η Διοργανώτρια δηλώνει ρητά ότι ουδεμία ευθύνη φέρει για καθυστερήσεις σε μεταφορές και εν γένει οιασδήποτε φύσεως τυχόν προβλήματα δημιουργηθούν κατά τη μετάβαση, παραμονή στη Φινλανδία, όπως και ότι δεν ασφαλίζει τον νικητή για περιπτώσεις, ασθενείας του, ατυχημάτων κατά το ταξίδι, κτλ.

11. Οι συμμετέχοντες συναινούν όπως τα προσωπικά τους δεδομένα χρησιμοποιηθούν από τη Διοργανώτρια και τα αρμόδια πρόσωπα είτε δια αυτοματοποιημένων μέσων είτε δια μη αυτοματοποιημένων μέσων. Η Διοργανώτρια δύναται να εισάγει τα δεδομένα αυτά σε αρχείο δεδομένων με σκοπό τη μελλοντική επικοινωνία μαζί τους. Το αρχείο αυτό θα κρατηθεί για διάστημα 3 μηνών από τη λήξη του Διαγωνισμού. Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή κάθε ενδιαφερόμενος απευθυνόμενος εγγράφως προς τη Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης, πρόσβασης, μεταβολής ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων, βάσει του άρθρου 11-13 του νόμου 2472/97.

12. Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συμμετοχής και διεξαγωγής του Διαγωνισμού, καθώς και να ακυρώσει αυτόν, αλλά μόνο για σπουδαίο λόγο.

13. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό προϋποθέτει και αποδεικνύει τη ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του παρόντος.

14. Οποιαδήποτε διαφορά προκύψει σε σχέση με το Διαγωνισμό θα παραπέμπεται αποκλειστικά στα Δικαστήρια των Αθηνών, που θα εφαρμόσουν το ελληνικό δίκαιο.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube