Εμβολισμός στη μέση του πουθενά με άπλετη ορατότητα [video]

Εμβολισμός στη μέση του πουθενά με άπλετη ορατότητα [video]

…και το τρίτο αυτοκίνητο με την κάμερα και τον επίσης κρετίνο οδηγό να τη γλιτώνει περνώντας μέσα από τις «συμπληγάδες».

Το δυστύχημα του video έγινε μάλλον στη Ρωσία, στη μέση της στέπας (;) σε διασταύρωση δύο κάθετων δρόμων.

Το απορίας άξιο είναι πώς στο διάβολο κατάφεραν τρία αυτοκίνητα να εμπλακούν σε ένα τόσο τρομακτικό δυστύχημα, μέρα μεσημέρι και με άπλετη ορατότητα.

Η οπτική που έχουμε είναι προφανώς μόνο από το αυτοκίνητο με την κάμερα. Ο οδηγός του, που κινείτο στο δρόμο που είχε προτεραιότητα, όπως μπορούμε να δούμε από το σήμα κυκλοφορίας που εμφανίζεται μεταξύ 0:08 και 0:10, πλησίαζε γρήγορα στη διασταύρωση. Το κάθετα ερχόμενο αυτοκίνητο είναι ορατό σε μας ήδη από το 0:07 και φαίνεται να πλησιάζει ομοίως στη διασταύρωση. Οπότε λογικά έπρεπε να το είχε δει και ο οδηγός που αν ποιούσε φρονίμως θα είχε αρχίσει να κρατάει «πισινή», καθώς το αυτοκίνητο συνέχιζε υπό σταθερή διόπτευση, που σημαίνει ότι δεν έκοβε ταχύτητα.

Ο φίλος μας με την κάμερα αντιλαμβάνεται ότι θα το κάθετα ερχόμενο αυτοκίνητο θα περάσει αβλεπί, οπότε -χωρίς να κόψει- του κορνάρει στο 0:16, υπολογίζοντας προφανώς ότι θα περάσει από την ουρά του Lada Samara. Ένα κορνάρισμα χωρίς αποτρεπτική διάθεση ή σκοπό, αλλά με το νόημα «τι κάνεις, ρε μ@@@κα».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Καταδίωξη στη Ρωσία, με απρόσμενο αποτέλεσμα [video]

Βέβαια εκείνο που δεν είχε υπολογίσει ήταν πως το Samara θα το εμβόλιζε το αντιδιερχόμενο Chevrolet Aveo σεντάν (;), δημιουργώντας στο δρόμο ένα φράγμα από σμπαραλιασμένα, περιστρεφόμενα αυτοκίνητα. Για καλή του τύχη και με μικρομετρικό χειρισμό, ο φίλος μας πέρασε από ένα στενό άνοιγμα ανάμεσα στα δύο αυτοκίνητα που δεν είχαν ακόμη σταματήσει να κινούνται. Και οι αβαρίες του πρέπει να ήταν μόνο ελαφρές υλικές ζημιές, αν συμπεράνουμε από το θόρυβο, και βέβαια η μεγάλη τρομάρα.

Το αποτέλεσμα της τρομερής σύγκρουσης, απ’ ό,τι συνάγεται από την ακόμη πιο τραγική αγγλική περιγραφή, ήταν να σκοτωθεί ο οδηγός του Samara και να τραυματιστεί ο οδηγός του Aveo –σπασμένο χέρι και κάκωση στον αυχένα. Τραυματίστηκαν επίσης οι επιβάτες του Aveo, με τον ένα να σπάει το πόδι του, ενώ ο άλλος έσπασε δόντια του και τραυματίστηκε ελαφρά στο μέτωπο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Γι’ αυτό είναι οι φίλοι! Στη Ρωσία! [video]

Αλλά επειδή δεν είμαστε σίγουροι για το τι ακριβώς εννοούσε το Ρώσος «ποιητής», σας παραθέτουμε και το «αγγλικό» κείμενο. Η μόνη βοήθεια που μπορούμε να σας δώσουμε είναι ότι τα αυτοκίνητα που κατασκευάζονται σε χώρες πλην της Ρωσίας αποκαλούνται «foreign cars». Καλή τύχη με τη μετάφραση…

The driver died at the wheel (for which no time to crash) did not give way had the car an advantage in motion. Collided with a car. The driver foreign cars were injured. Passengers injured one leg near the knee. Another broken teeth and bump on his forehead. Driver got a broken arm and that the neck.      

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube