Διαρροή, νέο Nissan Vision Gran Turismo

Διαρροή, νέο Nissan Vision Gran Turismo

Μία επίσημη φωτογραφία του Nissan Vision Gran Turismo κυκλοφόρησε λίγες ώρες πριν από τη σημερινή επίσημη αποκάλυψή του.

H Nissan δημιούργησε και αυτή το δικό της εικονικό αυτοκίνητο για το Gran Turismo 6, μοντέλο που πιθανώς να αποτελεί πρόκριμα για την επόμενη γενιά του GT-R, τουλάχιστον σε επίπεδο σχεδιασμού.

Πρόκειται για ένα σχέδιο με πολλές γωνίες, τεράστιο διαχύτη και πτέρυγα πίσω και κυκλικά φανάρια. Αν το αυτοκίνητο δείχνει το δρόμο στο GT-R, προφανώς το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να επανεξεταστεί είναι η πίσω πτέρυγα που, ενώ σε ένα εικονικό πρωτότυπο δεν παίζει ρόλο που δεν βλέπεις τίποτα προς τα πίσω, σε ένα αυτοκίνητο παραγωγής αποτελεί ουτοπική προσέγγιση.

Κατά τα λοιπά, οι κλασικοί εξωτερικοί καθρέφτες έχουν αντικατασταθεί από κάμερες, οι εξατμίσεις βγαίνουν αλ’ αμερικέν από τα πλάγια και οι πόρτες δεν έχουν μάνταλο για να ανοίγουν.

Ελάχιστες ώρες απομένουν μέχρι την επίσημη αποκάλυψη του νέου Nissan Vision Gran Turismo, οπότε και θα επενέλθουμε με όλες τις λεπτομέρειες και τις φωτογραφίες.

[Πηγή autos.yahoo.com]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube