Δείτε πύρινη κόλαση να ξεσπά σε κινέζικο αυτοκινητόδρομο [video]

Δείτε πύρινη κόλαση να ξεσπά σε κινέζικο αυτοκινητόδρομο [video]

Βυτιοφόρο ενεπλάκη σε ατύχημα και χύθηκε στο δρόμο υγραέριο που πήρε ξαφνικά φωτιά, τυλίγοντας περαστικά αυτοκίνητα.

Πλάνα από κάμερα σε ταμπλό αυτοκινήτου δείχνουν τις εφιαλτικές στιγμές της ανάφλεξης υγραερίου που είχε διαρρεύσει στο δρόμο.

Χθες το πρωί, γύρω στις 8:40, ένα βυτιοφόρο που μετέφερε υγραέριο (LPG) ενεπλάκη σε ατύχημα τον αυτοκινητόδρομο Πεκίνο-Harbin και σταμάτησε στα δεξιά του δρόμου. Το μεγάλο ατύχημα όμως συνέβη στη συνέχεια, μετατρέποντας το δρόμο σε πύρινη κόλαση.

Ο οδηγός του Mazda CX-4, που ήταν σε test drive, είχε τη φαεινή ιδέα να προχωρήσει μπροστά και δεξιά, για να σταματήσει ή για να κάνει στροφή επιτόπου και να φύγει προς τα πίσω, υποπτευόμενος τον κίνδυνο. Όμως άθελά του άνοιξε τον ασκό του Αιόλου – ή μάλλον του Προμηθέα. Η καυτή εξάτμιση του Mazda ή κάποια εκκένωση στατικού ηλεκτρισμού από το αμάξωμα άναψε το χυμένο LPG και μέσα σε μια στιγμή τεράστιες φλόγες τύλιξαν αυτό και τα γύρω αυτοκίνητα.

Το πόσο γρήγορα εξαπλώθηκε η φωτιά φαίνεται από το ότι το αυτοκίνητο με την κάμερα κάνει όπισθεν με τέρμα γκάζι και δίπλα του ανάβουν οι θάμνοι στην άκρη του δρόμου, o ένας μετά τον άλλον! Τελικά, οι πληροφορίες λένε ότι δεν είχαμε θανάτους και μόνο ο οδηγός του βυριοφόρου τραυματίστηκε σοβαρά, με εγκαύματα στο μισό του σώματός του.

Επτά από τους επιβάτες των γύρω τριών αυτοκινήτων τραυματίστηκαν ελαφρά. Ίσως οι τραυματισμοί να ήταν λιγότεροι αν οι επιβάτες του τρίτου αυτοκινήτου (που δεν φαίνεται) δεν πανικοβάλλονταν και δεν έβγαιναν έξω για να το σκάσουν, αντί ο οδηγός και αυτός του λευκού αυτοκινήτου να κάνουν όπισθεν όπως ο «κάμεραμαν».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ «Υπερήρωας» σώζει βενζινάδικο από φωτιά [video]

[Πηγή: LiveLeak]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube