Δείτε το Jeep Renegade να περνά την Ολυμπιακή διαδρομή White Water Rafting [video]

Δείτε το Jeep Renegade να περνά την Ολυμπιακή διαδρομή White Water Rafting [video]

Η Jeep έγινε ο πρώτος κατασκευαστής στον κόσμο που οδήγησε και προς τις δύο κατευθύνσεις τη στάνταρ Ολυμπιακή διαδρομή white water rafting.

Με στόχο να καταθέσει τα διαπιστευτήριά του στο 4x4, το κόμπακτ Jeep Renegade Trailhawk πετάχτηκε μέχρι το International White Water Centre του Cardiff για μια ολυμπιακών προδιαγραφών διαδρομή white water rafting.

Πίσω από το τιμόνι του Renegade βρισκόταν η Aimee Fuller, πρέσβειρα της Jeep και της Red Bull που οδήγησε πάνω κάτω τη διαδρομή των 250 m, πολεμώντας με μια ροή νερού που ξεπερνούσε σε όγκο τους τέσσερις τόνους το δευτερόλεπτο και με υψομετρική διαφορά κοντά στα δέκα μέτρα από τη βάση στην κορυφή.

«Ποτέ άλλοτε δεν είχα επιχειρήσει κάτι παρόμοιο, οπότε όταν είδα τη δύναμη του νερού και άκουσα το θόρυβό του ήμουν νευρική», είπε η 24χρονη Fuller. «Αλλά μόλις έκανα μερικά μέτρα με το αυτοκίνητο ένιωσα υπέροχα, με απόλυτο έλεγχο και άρχισα να ηρεμώ και να το απολαμβάνω. Είναι πολύ ευχάριστο πράγμα να λες “είμαι η πρώτη που οδήγησε ποτέ ένα αυτοκίνητο σε μια διαδρομή white water rafting», κάτι που ασφαλώς δεν κάνει κάποιος κάθε μέρα».

Δείτε το video με το Jeep Renegade Trailhawk και την Aimee Fuller κυριολεκτικά  στην «κολυμπήθρα» του white water rafting!

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube