Clarkson: Χωρίς τη VW η Γερμανία δεν θα μπορεί να σώζει την Ελλάδα

Clarkson: Χωρίς τη VW η Γερμανία δεν θα μπορεί να σώζει την Ελλάδα

Ο εκκεντρικός παρουσιαστής σε ένα άρθρο-αχταρμά υπερασπίζεται τη VW μιλώντας για την Ελλάδα και τον πόλεμο στη Συρία.

Σε ρόλο συνηγόρου της VW o Jeremy Clarkson γράφει στους Sunday Times για το dieselgate και ανακατεύει τα πάντα σε μια... κατσαρόλα χωρίς να βγαίνει κανένα συμπέρασμα!

Για τον Jeremy Clarkson το πρόβλημα δεν είναι τόσο η παρατυπία της VW όσο οι “eco-mentalists” που παραπλάνησαν τις κυβερνήσεις ότι οι ντίζελ κινητήρες ρυπαίνουν λιγότερο και τις οδήγησαν να βγάλουν αυστηρότερες νόρμες για συγκεκριμένου ρύπους. 

Έτσι -πάντα σύμφωνα με τον Jeremy Clarkson- η VW παγιδεύτηκε και αναγκάστηκε να πει ένα «ψεμματάκι» σαν αυτά τα ανώδυνα που λέμε κάθε μέρα όλοι μας! 

Πάντα σύμφωνα με το άρθρο του Βρετανού, η VW δεν πρέπει να τύχει βαριάς τιμωρίας, διότι αν συμβεί κάτι τέτοιο θα «γονατίσει» και ενδέχεται να οδηγηθεί σε λουκέτο παίρνοντας μαζί της και τις θυγατρικές της Audi, Porsche, Seat, Skoda , κτλ.

Και βέβαια αν συμβεί αυτό τότε η γερμανική οικονομία θα υποστεί βαρύτατο πλήγμα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να σώζει την Ελλάδα ή να ανοικοδομήσει την κατεστραμμένη από τον πόλεμο Συρία

Και καταλήγει ο Jeremy Clarkson λέγοντας πως η VW είδε κάποια αυθαίρετα νούμερα και αποφάσισε να τα παρακάμψει ξέροντας πως δεν κάνει και τόσο κακό στο περιβάλλον, αφού το 60% των εκπομπών NOx δεν προέρχονται από τις μεταφορές και το 40% αυτών που προέρχονται, είναι από φορτηγά και λεωφορεία. Άρα, το VW Golf diesel του γείτονα μας δεν κάνει και τόσο μεγάλη διαφορά, καταλήγει...

Ομολογουμένως μια διαφορετική άποψη που την αφήνουμε στη δική σας κρίση... 

[Πηγή: thesundaytimes.co.uk]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube