Το Cannonball Run επιστρέφει! [video]

Το Cannonball Run επιστρέφει! [video]

Η Warner Bros πήρε τα δικαιώματα και ο Etan Cohen θα γράψει και θα σκηνοθετήσει τη νέα έκδοση της θρυλικής ταινίας.

Οι Andre Morgan και Alan Gasmer θα είναι οι παραγωγοί του remake της ταινίας, που άφησε εποχή τη δεκαετία του 1980 με τρία sequels.

Ο Etan Cohen, που θα γράψει το σενάριο και θα σκηνοθετήσει, έχει γράψει το Men in Black 3” και πιο πρόσφατα το Get Hard” το οποίο και σκηνοθέτησε.

Δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες για την κατεύθυνση που θα πάρει η νέα ταινία, οι πρώτες εκδόσεις της οποίας πραγματεύονταν ως γνωστόν τον παράνομο αγώνα απ’ άκρη σ’ άκρη των ΗΠΑ, με όλων των ειδών τα γρήγορα αυτοκίνητα και supercars. Θρυλική για τους αυτοκινητόφιλους είναι η αρχή της πρώτης ταινίας, όπου τον πρώτο ρόλο έχει μια μαύρη Lamborghini Countach.

Οι Burt Reynolds, Frank Sinatra, Roger Moore, Dean Martin, Sammy Davis Jr. και Dom DeLuise είναι μερικοί μόνο από τους σταρ του Χόλιγουντ που πρωταγωνίστησαν στα πρώτα τρία, κλασικά πλέον, Cannonball Run. Το πρώτο ήταν το 1981, το sequel ακολούθησε το 1984 και η τρίτη ταινία το 1989.

Και οι τρεις ταινίες δημιούργησαν έντονο ενδιαφέρον για τον θρυλικό παράνομο αγώνα από τη Νέα Υόρκη στο Los Angeles, που πολλοί έκτοτε θέλησαν να μιμηθούν, με ανάμεσά τους και το DRIVE.

Δείτε τώρα σε video την αρχή της πρώτης ταινίας The Cannonball Run:

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube