BMW τρακάρει σε εστιατόριο και τραυματίζει τέσσερις αστυνομικούς!

BMW τρακάρει σε εστιατόριο και τραυματίζει τέσσερις αστυνομικούς!

Το χθεσινοβραδινό δείπνο για τέσσερις αστυνομικούς στην πόλη του Βανκούβερ στον Καναδά έκρυβε δυσάρεστες εκπλήξεις και έναν απροσδόκητο επισκέπτη.

Την ώρα που οι τέσσερις συνάδελφοι απολάμβαναν το δείπνο τους σε κεντρικό εστιατόριο της πόλης του Βανκούβερ, μια BMW εισέβαλε από την βιτρίνα του μαγαζιού και τράκαρε στο τραπέζι τους.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας, Brian Montague, ανακοίνωσε λίγο αργότερα ότι οι τέσσερις αστυνομικοί είχαν διάφορους τραυματισμούς –από σπασμένα κόκαλα μέχρι πόνους στο στήθος- αλλά κανένα σημαντικό τραύμα που να θέτει σε κίνδυνο τη ζωή τους.

«Είναι σίγουρα κάτι που δεν περιμένεις να σου συμβεί στην βάρδια σου» πρόσθεσε ο Brian Montague. «Πιστεύεις ότι το επικίνδυνο μέρος της δουλειάς έχει περάσει όταν κάθεσαι σε ένα εστιατόριο για δείπνο, αλλά δεν είναι πάντα έτσι».

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της αστυνομίας, το αλκοόλ δεν ευθύνεται για αυτό το παράξενο ατύχημα. Η 30χρονη οδηγός της BMW που εισέβαλε στο εστιατόριο δεν είχε πιει, αλλά σοκαρισμένη κιόλας δεν ήταν σε θέση να δώσει εξηγήσεις στους αστυνομικούς για το τι ακριβώς συνέβη. Πως δηλαδή έχασε τον έλεγχο της κάμπριο 3άρας και κατέληξε μέσα στο εστιατόριο. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους και ίσως εκεί λυθεί το μυστήριο.

[Πηγή: National Post]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube