BMW M5 γίνεται μπουρλότο σε φανάρι! [video]

BMW M5 γίνεται μπουρλότο σε φανάρι! [video]

Ένα καλύτερο video δείχνει πώς και γιατί η Μ5 πήρε φωτιά – και τι έγινε στη συνέχεια.

Το περιστατικό είχε γίνει γνωστό από το διαδίκτυο πριν λίγες μέρες, όμως το video που είχε κυκλοφορήσει τότε δεν ήταν καλό και δεν εξηγούσε το γιατί.

Όπως θα δείτε σε αυτό το video, ο οδηγός της BMW Μ5 (F10) έκανε κόντρες από φανάρι σε φανάρι, μέσα στην πόλη Perm της κεντρικής Ρωσίας. Συναγωνιζόταν δυο μοτοσικλέτες κι ένα Audi, και το όλο σκηνικό βιντεοσκοπούσε ο ένας από τους μοτοσικλετιστές με κάμερα στο κράνος του.

Την ώρα που περίμεναν σε ένα φανάρι να γίνει πράσινο για να συνεχιστεί η κόντρα, ξαφνικά ξεπήδησαν φλόγες κάτω από τον κινητήρα της Μ5 και αμέσως η φωτιά πήρε διαστάσεις. Η αντίδραση του οδηγού της BMW, ίσως επειδή ήταν τσιτωμένος για την κόντρα, ήταν να ξεκινήσει γρήγορα για να σταματήσει σε ένα πλάτωμα λίγο παρακάτω.

Το πράγμα δείχνει τρομακτικό στο video, οπότε φαντάζεστε πώς θα ένιωσε. Πάντως σταμάτησαν πολλοί περαστικοί οδηγοί για να βοηθήσουν, προσφέροντας και τους πυροσβεστήρες τους. Είναι ενδιαφέρον να δείτε πόσους άδειασαν πάνω στη φωτιά, που δεν ήθελε να σβήσει. Τελικά πάντως έσβησε πριν έρθει η Πυροσβεστική.

Η BMW βέβαια έπαθε ζημιές, αλλά ίσως όχι τόσο μεγάλες όσο θα περίμενε κανείς. Όσο για τα αίτια της φωτιάς, δεν μπορούμε να πούμε κάτι σίγουρο. Πάντως, η κόντρα θα πρέπει να έπαιξε ρόλο αφού τα τούρμπο και άλλα μηχανικά μέρη θα πρέπει να ανέβασαν θερμοκρασίες.

Ίσως είναι άσχετο, αλλά πρόσφατα είχε γίνει μεγάλος θόρυβος σχετικά με BMW που έπαιρναν ξαφνικά φωτιά, εν κινήσει ή και παρκαρισμένες. Το ABC News ανέφερε πως καταχωρίστηκαν 40 τέτοια περιστατικά στις ΗΠΑ τα τελευταία χρόνια, ενώ αντίστοιχη έρευνα έχει ξεκινήσει στη Νότια Κορέα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube