BMW M3 G-Power με τελική 337,6 km/h [video]

BMW M3 G-Power με τελική 337,6 km/h [video]

Η G-Power αναβάθμισε το κιτ του κομπρέσορα που έφτιαξε για την προηγούμενη γενιά της BMW M3.

Πριν από δύο χρόνια, η G-Power πέτυχε νέο ρεκόρ ταχύτητας για την BMW M3, πιάνοντας τα 333,1 km/h με τη χρήση ενός μηχανικού υπερσυμπιεστή SK II που ανέβαζε την ισχύ του μοτέρ στους 570 PS.

Με την πρόσφατη αναβάθμιση, ο βελτιωτής τοποθέτησε τους μεγαλύτερο κομπρέσορά του, τον SK II CS και πέτυχε νέο ρεκόρ ταχύτητας στην κυκλική πίστα των 12,5 km του Nardo, στη νότια Ιταλία, με 337,6 km/h.

Η αναβαθμισμένη M3 της G-Power αποδίδει μέγιστη 615 PS στις 8.100 rpm και μέγιστη ροπή 60,6 kgm στις 5.900 rpm. με τέτοια νούμερα δεν είναι καθόλου περίεργο τα 12,2” που χρειάζεται από στάση για να πιάσει τα 200 km/h.

Οι υπόλοιπες αναβαθμίσεις αφορούν το σύστημα εξαγωγής που είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από τιτάνιο, με αγωνιστικούς καταλύτες, που κατέβασαν το βάρος κατά 26 kg σε σε σχέση με τη στάνταρ εξάτμιση.

Αν ενδιαφέρεστε, χρειάζεται να βιαστείτε, καθώς μόνο 30 κιτ θα διατεθούν από την G-Power, ενώ το εικονιζόμενο αυτοκίνητο παραδόθηκε ήδη στον ιδιοκτήτη του με 20άρες ζάντες Silverstone Diamond με λάστιχα Michelin Pilot Sport.

[Πηγή G-Power]
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube