Bentley Flying Spur vs Τοίχος: 0-1 [video]

Bentley Flying Spur vs Τοίχος: 0-1 [video]

Στην κατηφόρα, οποιοδήποτε αυτοκίνητο χωρίς χειρόφρενο έχει την ίδια κατάληξη. Το μόνο που αλλάζει ανάλογα με το μοντέλο είναι ο λογαριασμός.

Κάθε άνθρωπος που περνάει πολλές ώρες πίσω από ένα τιμόνι, μάλλον μπορεί να ασπαστεί την άποψη του «όλα γίνονται».

Απλώς μερικές φορές γίνονται με τρόπο που πατάει με το ένα πόδι στο κωμικό και με το άλλο στο τραγικό. Όπως για παράδειγμα συνέβη κάπου στην Κίνα με πρωταγωνιστές μια Bentley Flying Spur κι έναν τοίχο. Όπως φαίνεται και στο video που ακολουθεί, η οδηγός κατέβηκε από το αυτοκίνητο για να ανοίξει τη μπάρα του χώρου στάθμευσης με την κάρτα της (δε θα σχολιάσουμε το γεγονός ότι σταμάτησε πολύ μακριά από το σημείο που έπρεπε). Έκανε όμως δύο λάθη, αφού ούτε το κιβώτιο έβαλε στη θέση P ούτε το χειρόφρενο ενεργοποίησε, παρά την κατηφορική κλίση του σημείου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η Bentley και ο πανηλίθιος [video]

Η συνέχεια ήταν αναμενόμενη. Η κατηφόρα άρχισε να επιταχύνει το ακυβέρνητο αυτοκίνητο, οπότε ούτε η μπάρα ούτε η οδηγός που πάσχιζε με κάθε τρόπο κατάφεραν να σταματήσουν την πορεία του. Τη λύση έδωσε ο τοίχος που βρισκόταν μερικά μέτρα πιο κάτω, με συνέπειες που δε χρειάζονται περαιτέρω ανάλυση.

Το ατύχημα μπορεί να μην ήταν ιδιαίτερα σοβαρό, αφενός θα μπορούσε να έχει τραυματιστεί κάποιος άνθρωπος, αφετέρου ο λογαριασμός από το φανοποιείο θα έχει μπόλικα μηδενικά. Άσε που θα πρέπει και να περιλαμβάνει και το κόστος των ζημιών που προκάλεσε στις εγκαταστάσεις του πάρκινγκ η τεράστια μάζα της Flying Spur.

[Πηγή: motor1]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube