Αυτό συμβαίνει όταν σου σκάει λάστιχο με 327 km/h [video]

Αυτό συμβαίνει όταν σου σκάει λάστιχο με 327 km/h [video]

Τυχερός μέσα στην ατυχία του ο οδηγός ενός Nissan GT-R, αφού του έσκασε το λάστιχο στα 327 km/h χωρίς άλλες δυσάρεστες συνέπειες.

Παρότι είχε την ατυχία να νιώσει ένα λάστιχό του να κλατάρει στα 327 km/h, οδηγός αυτού του βελτιωμένου Nissan GT-R θα ασχοληθεί μόνο με το να το αντικαταστήσει και να επιδιορθώσει τις ζημιές που προκάλεσε στο αμάξωμα.

Το περιστατικό συνέβη σε αυτοκινητόδρομο της Ρωσίας, αλλά διαφέρει αρκετά από τα κουφά video που μας έρχονται συνήθως από εκεί. Σε αυτή την περίπτωση βλέπουμε τον ιδιοκτήτη ενός Nissan GT-R να προσπαθεί να ανακαλύψει την τελική του αυτοκινήτου του, η οποία πρέπει να είναι αρκετά υψηλότερη από τα 315 km/h ενός συμβατικού GT-R.

Το συγκεκριμένο GT-R είναι βελτιωμένο με το κιτ GT800+ της ρωσικής εταιρίας Turbo Drive, με όνομα αντίστοιχο της προσδοκώμενης ιπποδύναμης, το οποίο περιλαμβάνει διαφορετικά turbo και υπερκυβισμό του VR38DETT στα 4,3 lt. Και ο κινητήρας θα επιτάχυνε το αυτοκίνητα αρκετά ακόμα, αν ένα λάστιχο δεν αποδεικνυόταν ο πιο αδύναμος κρίκος.

Τη στιγμή που το GT-R αγγίζει τα 327 km/h το εμπρός δεξί λάστιχο σκάει, και ευτυχώς ο οδηγός διατηρεί την ψυχραιμία του και δεν χάνει τον έλεγχο, αφήνοντας το αυτοκίνητο να χάσει την ταχύτητά του σταδιακά. Έτσι τώρα θα έχει να ασχοληθεί μόνο με το πόσο θα του κοστίσει η επισκευή της ζάντας, του φτερού, του φαναριού και όποιου άλλου εξαρτήματος καταστράφηκε από το λάστιχο.

[Πηγή: CarBuzz]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube