Αυτό είναι το πιο τερατούργημα SUV που έχετε δει [video]

Αυτό είναι το πιο τερατούργημα SUV που έχετε δει [video]

Και μάλλον είναι αδύνατον να το μαντέψετε, αλλά κάπου κάτω και πίσω από αυτό το τερατούργημα βρίσκεται ένα Ford F-550.

Το όνομά του είναι King Karmann, και αυτή η τρομακτική ​​δημιουργία με τη μορφή ενός SUV κατάγεται από το Πεκίνο και ούτε λίγο ούτε πολύ οι δημιουργοί του θέλουν κοντά στα δύο εκατομμύρια δολάρια το κομμάτι.

Στα μηχανικά μέρη του, το κτήνος χρησιμοποιεί ένα μοτέρ V10 των 6,8 lt της Ford, αλλά η ταχύτητά του περιορίζεται στα 140 km/h, κυρίως επειδή ζυγίζει 4,5 τόνους! Και το Karlmann King βολτάρει στο web ψάχνοντας αγοραστές, ενώ για όποιον ενδιαφέρεται υπάρχει και επιλογή αναβάθμισης σε αλεξίσφαιρο –δεν θέλουμε να ξέρουμε πόσο θα ζυγίζει και πόσο θα κοστίζει. H αλήθεια είναι ότι το πρότζεκτ δεν είναι φρέσκο, καθώς η IAT Automobile Technology το τρέχει ήδη από το 2016, οπότε και το παρουσιάσε ως πρωτότυπο στο Auto China 2016, στο Πεκίνο. Αλλά πλέον, τώρα που έχουμε εμπρός μας το μοντέλο «παραγωγής», είπαμε να ασχοληθούμε στα σοβαρά μαζί του. 

Η κατασκευάστρια εταιρεία λέει ότι το SUV σχεδιάστηκε για να μοιάζει με μαχητικό stealth, με αιχμηρές, γωνιώδεις γραμμές που πιθανόν να κάνουν τους αεροδυναμιστές που σέβονται το εαυτό του να ψάχνουν ένα κάδο απορριμμάτων για να το πετάξουν.

Στο εσωτερικό του Karlmann King όλα περιστρέφονται γύρω από την πολυτέλεια, σε σημείο που τύφλα να ’χει μια Maybach. Η καμπίνα είναι φουλ από γκλαμουριά και υπερβολή, με μια οροφή με… αστέρια, ρυθμιζόμενο φωτισμό καμπίνας σε ένταση και χρώμα, τηλεόραση widescreen, ψυγείο, PlayStation 4 και μηχανή Nespresso.

Για όποιον έχει μεγάλες μεταφορικές ανάγκες, υπάρχει και 6πορτη, 6θέσια έκδοση, σύμφωνα με το Fox News, ενώ τα πλάνα της εταιρείας λένε ότι θα κατασκευαστούν μόνο εννέα κομμάτια. Σπεύσατε!

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube