Αυτό είναι το πιο ακριβό «Follow me» αυτοκίνητο του κόσμου

Αυτό είναι το πιο ακριβό «Follow me» αυτοκίνητο του κόσμου

Μα τέτοια Lamborghini Huracán θα συναντήσετε να συνοδεύει το αεροπλάνο σας στο Aeroporto di Bologna για τους επόμενους δύο μήνες.

Όλοι λίγο-πολύ θα έχετε δει στα αεροδρόμια τα αυτοκίνητα «Follow me» που καθοδηγούν τα αεροπλάνα στις θέσεις στάθμευσης. Συνήθως πρόκειται για μικρά συμβατικά αυτοκίνητα, τα οποία είναι βαμμένα σε κίτρινο έντονο χρώμα και έχουν στην οροφή μια μεγάλη φωτεινή επιγραφή.

Όμως, στο αεροδρόμιο της Μπολόνια υπάρχει ένα διαφορετικό τέτοιο αυτοκίνητο, το οποίο σκοτώνονται να το οδηγήσουν όλοι οι υπάλληλοι. Πρόκειται για μια Lamborghini Huracán
 
 
Και αν διερωτάσθε γιατί το αεροδρόμιο πλήρωσε ένα τόσο σημαντικό ποσό για να πάρει αυτό το σούπερκαρ ως «Follow me» αυτοκίνητο, η απάντηση είναι πως δεν πλήρωσαν ούτε ένα ευρώ
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε τις Lamborghini Huracán LP610-4 & LP580-2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε τη Lamborghini Huracan LP550-2 [video] 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε τη Lamborgini Aventador Roadster [video] 

Πρόκειται για μια άκρως πρωτότυπη προωθητική ενέργεια που γίνεται από τη Lamborghini σε συνεργασία με το αεροδρόμιο και η οποία θα διαρκέσει έως το τέλος Ιανουαρίου του 2017.
Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο, αφού στο παρελθόν μια Aventador συνόδευε τα αεροπλάνα στους χώρους στάθμευσης. Το μήνυμα που θέλουν να περάσουν με τη συγκεκριμένη ενέργεια είναι πως ο επιβάτης που προσγειώνεται στη Μπολόνια βρίσκεται σε μια περιοχή στην οποία παράγονται τα σούπερκαρ της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας.
 
 
Και μια σημαντική λεπτομέρεια: Το ότι οι υπάλληλοι του αεροδρομίου «σκοτώνονται» για το ποιος θα οδηγήσει την Huracan είναι απλώς ένα σχήμα λόγου. Το αυτοκίνητο το οδηγούν άνθρωποι της Lamborghini και μόνο. Αυτό έλειπε να το έπαιρνε ο καθένας και μόλις άδειαζε ο διάδρομος προσγείωσης να κάνει κοντρίτσες και 0-100 km/h!

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube